Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάτι λιγότερο από… 30 ομάδες ήθελαν τον Λίνγκαρντ, αλλά τζίφος!
Υπόλοιπη Ευρώπη

Κάτι λιγότερο από… 30 ομάδες ήθελαν τον Λίνγκαρντ, αλλά τζίφος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζέσι Λίνγκαρντ ήταν στη λίστα περίπου 30 ομάδων, αλλά σε καμία δεν υπέγραψε.

02.02.2024 | 19:50

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ λογιζόταν δυναμικό ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου, όμως δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Μετά από την αποχώρησή του του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο του 2023, είναι ελεύθερος, ανοίγοντας τον δρόμο για πολλές προοπτικές.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μεταξύ αυτών, όπως αποκαλύπτεται, υπάρχουν 26 διαφορετικές προτάσεις από ομάδες παγκοσμίως. Ξεχωρίζουν προτάσεις από ομάδες όπως η FC Seoul στη Νότια Κορέα και μια σημαντική ιταλική ομάδα.

Παρόλο που ο Λίνγκαρντ δεν βρήκε ακόμα τον επόμενο προορισμό του, η επιθυμία και οι προσφορές από ομάδες σε διάφορα μέρη του κόσμου αποδεικνύουν τη δημοφιλία και την αξία του στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου. Καθώς η καριέρα του συνεχίζει να εξελίσσεται, το ερώτημα που παραμένει είναι ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο για αυτόν τον Άγγλο ποδοσφαιριστή ο οποίος στα 31 του παραμένει χωρίς συμβόλαιο εδώ και αρκετούς μήνες.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version