ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τα παλιά με καρδιά και νίκη στο 97′! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα είδε... όλα, όμως, στο τέλος τα πήρε όλα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουλβς, επικρατώντας 4-3 στο 97'.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τα παλιά με καρδιά και νίκη στο 97′! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος δείχνει ολοένα και περισσότερο, ολοένα και πιο έντονα ότι είναι ικανή για το καλύτερο. Αλλά και για το χειρότερο. Ικανή να πάρει μία άνετη νίκη (στο 3-1 υπέρ της στο 75′), αλλά και να δεχτεί δύο γκολ σε δέκα λεπτά (3-3).

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έστειλαν… αδιάβαστους φίλους και εχθρούς με το γκολ του Κόμπι Μαϊνού στο 97′, επικρατώντας της Γουλβς με σκορ 4-3 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

TO MΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Και για τον Ράσφορντ. Ο Άγγλος φορ το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι στα… μανταλάκια για όλους τους λάθος λόγους. Παράλληλα, φέτος δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και τη συγκομιδή του σε γκολ. Όμως, στο 5′ έδωσε τη δική του απάντηση σε όλους εκείνους που τον κατηγορούν τα τελευταία 24ωρα, όπου με ωραίο πλασέ.

Ωστόσο, το ίδιο εντυπωσιακό και δύσκολο ήταν το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Χοίλουντ χώθηκε στην καρδιά της άμυνας της Γουλβς και από μία γωνία που δεν περίμενε κανείς έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 2-0 στο 22′. Οι παίκτες του Τεν Χαγκ μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα έδειχναν ότι όχι μόνο μπορούσαν να σκοράρουν εύκολα, και να μην απειληθούν.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο όλα πήραν μία τρελή τροπή. Κάτι που φάνηκε τόσο από το σκορ, όσο και από τις διακυμάνσεις του μα και από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Η Γουλβς δεν σταμάτησε να πιέζει και να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Σε πρώτη φάση αυτό που έκανε ήταν να μειώσει με το εύστοχο πέναλτι του Σαράμπια. Όμως, ο ΜακΤόμινεϊ με ακόμη ένα γκολ του έδειξε ότι στέλνει το ματς προς το… τέλος του. Και ας ήταν μόλις στο 75′.

Όμως, λίγοι θα μπορούσαν να σκεφτούν τι θα γινόταν από εκεί και πέρα, μέσα στα επόμενα λεπτά και ας ήταν το σκορ 3-1 υπέρ των «κόκκινων διαβόλων». Το τέρμα του Κίλμαν στο 85′ έδωσε βάσιμες ελπίδες στους «λύκους» ότι μπορούν να δαγκώσουν και να κόψουν ένα μεγάλο… κομμάτι από το δέρμα της Γιουνάιτεντ. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με το γκολ του Νέτο στο 95′ με τον ταλαντούχο εξτρέμ να κάνει το 3-3.

Αλλά το θρίλερ δεν είχε τελειώσει. Όχι σε εκείνο το σημείο τουλάχιστον. Μιας και στο 97′ ο Μαϊνού, έκανε το 4-3 που έμελλε να μείνει ως το τέλος και να δώσει μία τεράστια νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι τόσο από θέμα βαθμολογίας, όμως, κυρίως ψυχολογίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ