ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Ριτσάρλισον το ορεκτικό, όμως, η Έβερτον στο τέλος έβγαλε… γλυκό! (vid)

Ο Ριτσάρλισον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Τότεναμ, όμως, η Έβερτον ισοφάρισε σε 2-2 στο 94' και πήρε ένα σημαντικό βαθμό.

Ο Ριτσάρλισον το ορεκτικό, όμως, η Έβερτον στο τέλος έβγαλε… γλυκό! (vid)

Ο Ριτσάρλισον με τη φανέλα της Έβερτον είχε κάνει τα καλύτερα ματς του. Είχε σημειώσει τα περισσότερα και καλύτερα γκολ του. Ο Βραζιλιάνος φορ πραγματικά… ξεσπάθωσε κόντρα στην παλιά του ομάδα στο «Γκούντισον Παρκ» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Βραζιλιάνο να σημειώνει δύο γκολ σε ένα ημίχρονο. Αυτό ήταν το… ορεκτικό.

Ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» δικαιολόγησαν με τον καλύτερο τρόπο το παρατσούκλι τους και με το τέρμα του Μπρανθγουέιτ στο 94′ έκαναν το 2-2 και κέρασαν… γλυκό τους Λονδρέζους, παίρνοντας παράλληλα έναν πολύ σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Τότεναμ σε πολλά ματς φέτος έχει μπει δυνατά. Έχει μπει ιδανικά. Αυτό συνεχίστηκε και στο «Γκούντισον Παρκ». Οι παίκτες του Ποστέκογλου, μόλις στο 4′, ήταν μπροστά στο σκορ. Ο Ριτσάρλισον ήταν στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή και με ένα απλό άγγιγμα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα του Πίκφορντ, μετά από ωραία πάσα του Ουντότζι.

Αυτή το ξεκίνημα δεν το περίμεναν οι γηπεδούχοι. Έτσι, από νωρίς έπρεπε να αλλάξουν τα πλάνα τους και να γίνουν πιο επιθετικοί. Να βγουν πιο μπροστά, ώστε να κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή των Λονδρέζων. Και σε κάποιο βαθμό το πέτυχαν οι παίκτες της Έβερτον. Μιας και από την πίεση που άσκησαν κέρδισαν κόρνερ. Από αυτό προήλθε και το 1-1, με τον Χάρισον στο 30′, αφού πρώτα υπήρξε μία αναμπουμπούλα στην άμυνα της Τότεναμ. Και όπως ήταν λογικό και επόνενο οι Λονδρέζοι το πλήρωσαν πολύ ακριβά το εν λόγω λάθος τους.

Ωστόσο, ο Ριτσάρλισον είχε κέφια. Και το έδειξε εκ νέου όταν στο 41′, όταν έξω από την περιοχή, νίκησε για δεύτερη φορά τον Πίκφορντ. Ο Βραζιλιάνος με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Έβερτον για το 2-1. Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν πανηγύρισε κανένα από τα δύο τέρματά του εις βάρος της πρώην ομάδας του.

Η Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο έριξε τον ρυθμό και αυτό ήταν κάτι που τη βοήθησε αρκετά, ώστε να κρατήσει ακόμη περισσότερο την μπάλα στα πόδια της και γενικότερα να μην απειληθεί σχεδόν καθόλου από την Έβερτον που αν και ήθελε να βγει μπροστά δεν έδειχνε να έχει κάποιο σχέδιο, ώστε να το πετύχει.

Αντιθέτως, οι καλύτερες στιγμές του δευτέρου ημιχρόνου ανήκαν και πάλι στην Τότεναμ. Με τους Λονδρέζους να τα κάνουν όλα σωστά, μέχρι και τις καθυστερήσεις. Τότε ήταν που όχι μόνο δέχτηκαν περισσότερη πίεση, αλλά και γκολ από κοντινή κεφαλιά του Μπρανθγουέιτ στο 94′ με το σκορ να γίνεται 2-2 τότε και να μένει έτσι ως το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ