Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν βλεπόταν… αλλά τα κατάφερε – Ο «Κβάρα» έσωσε την πρωταθλήτρια από κάζο (vid)
Νάπολι

Δεν βλεπόταν… αλλά τα κατάφερε – Ο «Κβάρα» έσωσε την πρωταθλήτρια από κάζο (vid)

Ο Κβαρατσχέλια έσωσε την Νάπολι και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του!

04.02.2024 | 18:14

Νίκη… με ανατροπή για την Νάπολι, η οποία επικράτησε με 2-1 της Βερόνα εντός έδρας! Κακή εμφάνιση για τους πρωταθλητές, όμως… το τρίποντο είναι αυτό που μετράει

Η Νάπολι ξεκίνησε κεφάτη το ματς και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες αρχικά με τον Κβαρατσχέλια στο 10′, ενώ ο Γεωργιανός σπατάλησε μια ακόμα μεγάλη φάση στο 13′!

Στην συνέχεια η Βερόνα κατάφερε να βρει τα πατήματα της και μπόρεσε να φέρει σε μια ισορροπία την αναμέτρηση. Αν και δεν απείλησε την εστία των Ναπολιτάνων στο πρώτο 45λεπτο, μπόρεσε να κρατήσει με σχετική άνεση το μηδέν στην εστία της, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να κράζουν την ομάδα μετά το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια…




 

Οι πρωταθλητές ήθελαν μόνο τρίποντο στο ματς! Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Βερόνα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και έχασε τρεις μοναδικές ευκαιρίες μέσα στα πρώτο πέντε λεπτά της αναμέτρησης! Η Νάπολι είχε χάσει το μυαλό της και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι..

Στο 72΄η Βερόνα πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Κόπολα, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στην Νάπολι, η οποία όμως… ξύπνησε! Ο Ενκόν στο 79′ έφερε το ματς στα ίσα και στην συνέχεια οι Ναπολιτάνοι ασκούσαν υπερβολική πίεση στα καρέ της Βερόνα και δικαιώθηκαν.

Στο 87′ ο Κβαρατσχέλια κατάφερε να σκοράρει για το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στους πρωταθλητές. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Νάπολο πανηγύρισε ένα τρίποντο που τόσο πολύ ήθελε!




 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version