ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ακόμα… τρέχει για τα όσα έγιναν στη Μύκονο!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει ακόμα δικαστικά... μπλεξίματα για τα όσα έγιναν πριν από λίγα καλοκαίρι στη Μύκονο και περιμένει νέα ημερομηνία για τη δίκη.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ακόμα… τρέχει για τα όσα έγιναν στη Μύκονο!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση εναντίον αστυνομικού, αντίσταση στη σύλληψη και προσπάθεια δωροδοκίας, ενώ ήταν σε διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Μαγκουάιρ ήταν έτοιμος για την ακρόαση της Τετάρτης, αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένει περισσότερο για μια λύση λόγω των ευρέων γεγονότων που συμβαίνουν επί του παρόντος στη χώρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο λόγος για την καθυστέρηση οφείλεται στην απεργία των δικηγόρων που συμβαίνει επί του παρόντος στην Ελλάδα. Ο δικηγόρος της κατηγορίας, Γιάννης Παραδίσης δήλωσε στη «Guardian»: «Η υπόθεση θα αναβληθεί. Η απεργία σημαίνει ότι οι δικαστικές διαδικασίες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Θα λάβουμε νέα ημερομηνία από τον δικαστή αύριο». Μια πηγή είπε στη «Sun» ότι ενώ οι αξιωματούχοι επιθυμούν μια άμεση επίλυση, οι δικηγόροι δεν μπορούν να θεωρηθούν ως απεργοί. Σύμφωνα με την αναφορά της «Mail», αυτή είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η δίκη. Μαγκουάιρ

Το ζήτημα του Μαγκουάιρ ακόμα δεν έχει λυθεί

Το εν λόγω περιστατικό είδε τον Μαγκουάιρ να κάνει διακοπές με μια παρέα που περιλάμβανε τη σύζυγό του Φερν Χόκινς, την αδελφή του Ντέιζι και τον αδελφό του Τζο. Φέρεται ότι η Ντέιζι δέχτηκε ένεση με άγνωστη ουσία αφού την πλησίασε μια ομάδα Αλβανών επιχειρηματιών. Ο Μαγκουάιρ ισχυρίζεται ότι οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα – και όχι σε νοσοκομείο για να βοηθήσει την αδελφή του – και ξυλοκοπήθηκε από τις Αρχές. Ο αστέρας της Γιουνάιτεντ προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, καθώς πίστευε ότι συμμετείχε σε απόπειρα απαγωγής.

Ο Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος τον Αύγουστο του 2020 και του επιβλήθηκε αναστολή 21 μηνών. Ωστόσο, ο αμυντικός προσέφυγε αμέσως κατά αυτής της απόφασης, για την οποία αναμένει δίκη.

Διαβάστε επίσης: O Γκαρνάτσο απάντησε με μία λέξη στο δίλημμα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Η «Mail» σημειώνει ότι έχει οριστεί μια νέα ημερομηνία δίκης για τον Μάρτιο του 2025, και θα πραγματοποιηθεί όχι στη Μύκονο αλλά στο γειτονικό νησί της Σύρου. Στον αγωνιστικό χώρο, ο Μαγκουάιρ πιθανότατα θα ξανακληθεί από τον Έρικ Τεν Χαγκ, δεδομένου του πρόσφατου τραυματισμού του Λισάντρο Μαρτίνες. Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στην επόμενη αναμέτρηση εκτός έδρας την Κυριακή.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ