ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (7/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (7/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:30): Για πρώτη φορά από το 2017 φτάνει και πάλι στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έχει να το κατακτήσει μια δεκαετία και βάλε, τελευταία φορά το 2013 και αποτελεί κάτι σαν απωθημένο για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Φέτος πέταξε έξω τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έναν καταπληκτικό προημιτελικό που τελείωσε 2-2 και κρίθηκε στην παράταση με το τελικό 4-2 για την ομάδα του Σιμεόνε. Και φιλοδοξεί να φτάσει στον τελικό και να το κατακτήσει, αφού όπως είπε και ο Σιμεόνε «μας έχει λείψει ένας τίτλος και θέλουμε σαν τρελοί να σηκώσουμε το τρόπαιο». Προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα, στην έδρα της δεν έχει ήττα για 13 μήνες. Από τις 8 Ιανουαρίου 2023 και το 0-1 από την Μπαρτσελόνα. Μετράει από τότε 25 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Απο την Ατλέτικο θα λείψουν και πάλι ο αμυντικός Αθπιλικουέτα και ο μέσος Λεμάρ, παραμένει ο μυϊκός τραυματισμός του Χιμένεθ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:30): Αν υπάρχει ένα μεγάλο απωθημένο εδώ και χρόνια στην Μπιλμπάο, αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Κι ας το έχει πάρει τόσες φορές. Κι ας είναι η δεύτερη σε κατακτήσεις με συνολικά 23. Το 23ο και τελευταίο της, όμως, ήρθε το μακρινό 1984. Έκτοτε έχει παίξει σε εφτά τελικούς και τους έχασε όλους. Από το 2019-20 και μετά έχει τρεις παρουσίες σε ημιτελικά και δύο σε τελικούς. Το κίνητρο είναι ισχυρό, ο Βαλβέρδε έχει δημιουργήσει μια υπέροχη ομάδα και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο «Μετροπολιτάνο» ώστε να ανεβάσει τις πιθανότητές της για τον επαναληπτικό στο… καυτό «Σαν Μαμές». Προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στη Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα, άφησε εκτός στον προηγούμενο γύρο την Μπαρτσελόνα απέναντι στην οποία επικράτησε με 4-2 εντός έδρας στην παράταση. Αμφίβολος ο Νίκο Γουίλιαμς που έχει πρόβλημα στον μηρό, ο Αγκιεθαμπάλα αναμένεται να πάρει τη θέση του Σιμόν στο τέρμα αφού έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα τα ματς Κυπέλλου που έχει δώσει η Μπιλμπάο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Άστον Βίλα ξέσπασε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, περνώντας από την έδρα της με το εμφατικό 5-0! Το παιχνίδι είχε κριθεί στο 20λεπτο (3-0) και ο Έμερι είδε πέντε διαφορετικούς παίκτες του να σκοράρουν και να κάνουν τη διαφορά. Έκανε πολύ καλό ματς, ήταν σούπερ αποτελεσματική και έδειξε τη δυναμική της, μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Νιούκαστλ. Επίσης, στο παιχνίδι με την Τσέλσι (0-0), στάθηκε μια χαρά και θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Πλέον, καλείται να το κάνει στο «Βίλα Παρκ», ώστε να πάρει εκείνη την πρόκριση. Πλήγμα με Κονσά (κεντρικός αμυντικός), μένει 3-4 εβδομάδες εκτός, κοινώς χάνει και το Άστον Βίλα – Τσέλσι. Παραμένουν εκτός οι Ντιν (αριστερό μπακ), Ντουράν (επιθετικός), Μινγκς (κεντρικός αμυντικός), Μπουεντία (μεσοεπιθετικός). Επιστρέφει ο Τόρες, αλλά δεν θα ξεκινήσει.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Διασύρθηκε στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ (4-1), διασύρθηκε και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τη Γουλβς (4-2). Η Τσέλσι εξακολουθεί να προβληματίζει και την ίδια ώρα έχει αρχίσει η φημολογία για το μέλλον του Ποκετίνο. Δεν κινδυνεύει άμεσα ο Αργεντινός τεχνικός, όμως, αν δεν αλλάξουν άμεσα τα πράγματα, δεν φαίνεται πιθανό να βγάλει την χρονιά. Το έργο των «μπλε» είναι δύσκολο και καλούνται να κάνουν ένα μεγάλο παιχνίδι ώστε να πάρουν την πρόκριση. Έχουν παίκτες να κάνουν τη διαφορά, αλλά λείπει ο ηγέτης, λείπει η σταθερότητα, λείπουν πολλά. Και μέσα σε αυτά, λείπουν και αρκετοί παίκτες και πάλι. Εκτός είναι οι Τζέιμς (δεξί μπακ), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Σάντσες (τερματοφύλακας), Κόλγουιλ (κεντρικός αμυντικός), Κουκουρέγια (αριστερό μπακ), Λαβιά (μέσος), Ουγκοτσούκου (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ