ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (8/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (8/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (8/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Βαλένθια – Ολυμπιακός (21:30): Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετράει στην Ευρωλίγκα η Βαλένθια, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Άλμπα στο Βερολίνο. Έχει φτάσει σε ρεκόρ 13-12 και είναι σε τροχιά πρόκρισης στα play ins. Την Κυριακή επιβεβαίωσε πως είναι ομάδα ικανή για όλα, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη για το ισπανικό πρωτάθλημα. Απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την οκτάδα, έχοντας νικήσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ. Αγωνιστικά, έχει σημαντικό πρόβλημα με την απουσία του Μπράντον Ντέιβις, όμως για την ώρα δεν της έχει στοιχίσει. Απέναντι στην «γεμάτη» φροντ λάιν των φιλοξενούμενων, ενδέχεται να παίξει ρόλο. Εντός έδρας έχει οκτώ νίκες σε δεκατρείς αγώνες, καθώς παίξει εξαιρετική άμυνα. Συγκεκριμένα, δέχεται μόλις 75,9 πόντους κατά μέσο όρο και έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά από αυτή του αποψινού της αντιπάλου. Στην επίθεση σκοράρει 76,6, κάτι που δείχνει πως ακόμα και όταν νικά αυτό είναι στην λεπτομέρεια και δύσκολα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Βαλένθια – Ολυμπιακός (21:30): Με την… ορμή που του έδωσε το 2/2 στην προηγούμενη διπλή αγωνιστική, ο Ολυμπιακός πήγε στην Βαλένθια για να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα απευθείας εισόδου στα πλέι οφ πριν την διακοπή για το κύπελλο και τις Εθνικές ομάδες. Έχει ρεκόρ 14-11 και αν τα καταφέρει και κόντρα στην ισπανική ομάδα απέναντι στην οποία είχε 7/7 στην έδρα της στην ιστορία τους στην διοργάνωση, θα είναι φαβορί για την εξάδα. Αγωνιστικά, το ευχάριστο είναι πως  ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει και πάλι διαθέσιμο τον Μουστάφα Φαλ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο και έτσι μοναδικός που θα απουσιάσει θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Έχει ενισχυθεί σημαντικά στο «5» με τον Μόουζες Ράιτ, ενώ ο Φιλίπ Πετρούσεφ έχει επιστρέψει δυναμικά. Έχει την δυνατότητα με όπλο την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση που διαθέτει (σ.σ. δέχεται 75,6 πόντους ανά παιχνίδι) να νικήσει η ελληνική ομάδα. Μακριά από το ΣΕΦ έχει πέντε νίκες σε δώδεκα αγώνες, την ώρα που στην επίθεση σκοράρει 78,7 πόντους μέσο όρο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΙΖΕΛΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:45): Πολύ κακή η εμφάνισή της απέναντι στην Γκιμαράες στο εντός έδρας παιχνίδι της, δεν κατάφερε να φανεί απειλητική σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Παρ' όλα αυτά, έστω και με δόση τύχης, κρατούσε το μηδέν μέχρι αργά στο ματς. Γλίτωσε στο 52' από το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων, δέχτηκε το γκολ στο 78' από τον Αντρέ Σίλβα και έχασε με 0-1. Στροφή στο Κύπελλο, στο οποίο στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης απέκλεισε με 1-0 την Αρούκα εντός έδρας. Απέναντι στην Μπενφίκα
πάντως μόνο εύκολο δεν αναμένεται το παιχνίδι. Εκτός είναι ο εξτρέμ Λακάβα που έχει πάει στην εθνική Βενεζουέλας, τραυματίας ο μεσοαμυντικός Ορτίθ, μετράει πάντως τρεις επιστροφές.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΒΙΖΕΛΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:45): Κανένα πρόβλημα για την Μπενφίκα να επικρατήσει με 3-0 εντός έδρας της Ζιλ Βισέντε και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Έστω και προσωρινά, αφού το ματς της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναβλήθηκε. Προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 15' από ένα γκολ του Καμπράλ, ήρθε ο Νέβες πριν το ημίχρονο για να κάνει το 2-0 και νωρίς στο δεύτερο μέρος ήρθε και το τελικό 3-0 από τον Ράφα Σίλβα. Γεμάτη εμφάνιση, ευκαιρία για να αλλάξει πράγματα και να ξεκουράσει παίκτες ο Σμιντ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου, το οποίο φυσικά οι Λουζιτανοί θέλουν να κατακτήσουν. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης απέκλεισε με 3-2 την Μπράγκα εντός έδρας. Αμφίβολος ο Τενγκστέντ παρ' όλο που επέστρεψε στις προπονήσεις, εκτός ο μπακ Μπερνάτ και ο φορ Πρεστιάνι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ