ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι πάει στα δικαστήρια την Premier League!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι χαρούμενη με τις αλλαγές στους κανονισμούς της Premier League και είναι έτοιμη να την πάει στα δικαστήρια.

Η Μάντσεστερ Σίτι πάει στα δικαστήρια την Premier League!

Η Premier League θέλει να ενισχύσει τους κανόνες για τις συναλλαγές με συνδεδεμένα μέρη (APT), οι οποίοι θα εμποδίσουν τις ομάδες από το να υπογράφουν εμπορικές συμφωνίες σε υψηλές τιμές με χορηγούς της ομάδας ή με τους ίδιους τους ιδιοκτήτες που ενδέχεται να έχουν στενές σχέσεις. Το «Sky News» ανέφερε ότι η Premier League προειδοποίησε για την έναρξη πιθανής διαδικασίας για να σταματήσει τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν. Με 115 κατηγορίες για παραβίαση χρηματοοικονομικών κανόνων και έχοντας εκφράσει παλαιότερα αντίθεση σε τέτοιου είδους αυστηρότερους κανονισμούς APT, φημολογείται ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή η ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όσο περισσότερα έσοδα κάνει μια ομάδα μέσω των διάφορων πηγών των εσόδων της, τόσο περισσότερα μπορεί πιθανώς να δαπανήσει σε τέλη μεταγραφής και μισθούς. Η αύξηση των εμπορικών εσόδων είναι ο καλύτερος τρόπος για μια ομάδα σε ό,τι αφορά την αύξηση του προϋπολογισμού. Αλλά υπάρχουν παλαιότερες κατηγορίες κατά της Manchester City, η οποία κατέγραψε ένα ρεκόρ εσόδων της Premier League 712,8 εκατομμυρίων λιρών τη σεζόν 2022/23, ότι συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες με έδρα το Άμπου Ντάμπι ως τρόπο αποφυγής των κανόνων του Financial Fair Play. Την έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα από το 2018, ειδικά το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», για… λύγισμα των χρηματοοικονομικών κανόνων. Η Σίτι έχει διαψεύσει, πάντως, τις κατηγορίες. Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δε χαίρεται με τους νέους κανόνες της Premier League

Η εξαγορά του Σεΐχη Μανσούρ το 2008 κόστισε στο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Άμπου Ντάμπι περίπου 210 εκατομμύρια λίρες. Τον Μάιο του 2023, το «Forbes» εκτίμησε την αξία της ομάδας στις 3,92 δισεκατομμύρια λίρες. Αυτό έθεσε τη Σίτι στην πέμπτη θέση των πιο ακριβών συλλόγων στον κόσμο, πίσω μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι, την Μπαρτσελόνα και τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: To μυθικό ποσό που πήρε η Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Champions League

Η ακροαματική διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ένα χρόνο μετά την απαγγελία 115 κατηγοριών κατά της Σίτι από την Premier League για διάφορες παραβάσεις των οικονομικών κανονισμών μεταξύ 2009 και 2018. Η πολυπλοκότητα της υπόθεσης είναι απίθανο να φέρει σύντομα λύση. Στο γήπεδο, εν τω μεταξύ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να επικεντρωθεί μόνο στη νίκη και να αγνοήσει τον εξωτερικό θόρυβο. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι η εντός έδρας αναμέτρηση το Σάββατο με την Έβερτον, μια άλλη ομάδα που έχει παραβιάσει τους οικονομικούς κανόνες της Premier League.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ