ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Οι πέντε βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο – Τα δεδομένα για τον καθένα

Όλα τα ονόματα στην... πίστα! Η Μπαρτσελόνα έχει πέντε υποψήφιους για τη θέση του Τσάβι!

Μπαρτσελόνα: Οι πέντε βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο – Τα δεδομένα για τον καθένα

Έχουν ακουστεί και θα ακουστούν αμέτρητα μεταγραφικά σενάρια! Το βέβαιο είναι πως η Μπαρτσελόνα με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν θα πρέπει να βρει τον κατάλληλο που θα πάρει τη θέση του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας. Ο 44χρονος προπονητής όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του θα αποχωρήσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εκείνος θα αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα και θα δώσει τα… κλειδιά στον επόμενο διαχειριστή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Διοίκηση και αθλητικός διευθυντής «τρέχουν» μια σειρά από υποθέσεις! Όλες με μια πρώτη ματιά μοιάζουν πολύ δύσκολες. Μια Μπαρτσελόνα με πολλά οικονομικά προβλήματα, τα οποία την κατατρέχουν και θα την ακολουθούν για χρόνια. Μια ομάδα που ψάχνεται στο χορτάρι και έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Ένα μοντέλο που αλλάζει. Όλα αυτά και πολλά ακόμη καλείται να διαχειριστεί ο διάδοχος του Τσάβι.

Διάβασε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Η πιθανή ενδεκάδα για το ματς… τίτλου με Χιρόνα (pic)

Τα ονόματα που ακούγονται έντονα τελευταία για την Μπαρτσελόνα

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα ονόματα που κυριαρχούν τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ της καταλανικής ομάδας. Τσάμπι Αλόνσο, Γιούργκεν Κλοπ, Χάνσι Φλικ, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και Σέρχιο Κονσεισάο. Ξεκινάμε με τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Βάσκος τεχνικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην… κορυφή του ποδοσφαιρικού Έβερεστ. Το όνομά του συζητιέται στους μεγάλους της Ευρώπης όσο κανένα άλλο και όχι άδικα. Έχει δημιουργήσει μια εκπληκτική ομάδα στο Λεβερκούζεν. Οδηγεί την Μπάγερ σε ένα μαγικό αήττητο σερί και βλέπει τίτλους. Το συμβόλαιό του με τις «Ασπιρίνες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Εκτός από την Μπαρτσελόνα τον θέλουν και οι Λίβερπουλ, Τσέλσι και στο βάθος η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεύτερο όνομα στο ρεπορτάζ, ο Γιούργκεν Κλοπ! Ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Το όνομά του ασφαλώς και γράφεται για την Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα τον θέλει πολύ όμως το πιθανότερο είναι ο Κλοπ να μην ασχοληθεί με τους «μπλαουγκράνα» αλλά και γενικότερα. Πρώτα ξεκούραση και αργότερα η επιστροφή στους πάγκους.

Συνέχεια με τον έτερο Γερμανό της λίστας, Χάνσι Φλικ. Κατά τα καταλανικά ΜΜΕ ο επικρατέστερος για να καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Τον θέλει ο Λαπόρτα, κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μήνες και ασφαλώς και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο.  Ακολουθεί το όνομα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, του νυν προπονητή της Μπράιτον. Ο Ιταλός βρίσκεται στο κάδρο της Μπαρτσελόνα όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους «Γλάρους». Αν αποχωρήσει από εκεί φαίνεται πιο πιθανό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε έναν από τους μεγάλους του Νησιού. Τέλος, ο Σέρχιο Κονσεισάο. Ο διακαής πόθος του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ντέκο. Το όνομά του παίζει δυνατά καθώς και ο ίδιος με τη σειρά του έχει αποκαλύψει πως θα αποχωρήσει από την Πόρτο στο φινάλε της σεζόν. Ο Πορτογάλος δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θα είναι όμως στην Μπαρτσελόνα;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ