ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (9/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (9/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο
της ημέρας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (21:30): Η Ντόρτμουντ «πέταξε» δύο βαθμούς απέναντι στη Χάιντενχαϊμ (0-0) εκτός έδρας, σε ένα μέτριο παιχνίδι. Είχε κάποιες στιγμές να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη, ενώ είχε (κάποιες λίγες) και η αντίπαλός της. Το γκολ του Μάλεν στο 26’ ακυρώθηκε για οφσάιντ και έτσι έκανε άλλη μία «γκέλα» για φέτος. Ήταν η πρώτη μετά το 1-1 εντός με τη Μάιντς (19/12) και από τότε είχε κάνει 3 διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, με τελευταία το 3-1 επί της Μπόχουμ. Παλεύει για την 4άδα και υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός για την ώρα. Δίνονται εκτός για το Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ οι Ενμετσά (μέσος) και Αλέ (επιθετικός), ενώ αμφίβολος είναι ο Σάντσο (εξτρέμ), η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (21:30): Η Φράιμπουργκ έχασε 3-1 εντός έδρας από την εξαιρετική Στουτγκάρδη και όλα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με την αποβολή του Ρολ στο 18’. Βέβαια, ακόμη και σε εκείνο το σημείο, ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, έχοντας δεχτεί τα δύο γκολ στο 3’ και στο 7’. Είπαμε, πίσω έχει σοβαρά θέματα και όταν βρίσκεται ομάδα να την πιέσει πολύ, ζορίζεται πάρα πολύ. Μείωσε στο 45+11’ με τον Κίμπλερ, όμως, δεν ήταν αρκετό να της χαρίσει κάτι από το ματς. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα και με το ίδιο σκορ, μάλιστα, μιας και πριν είχε χάσει στην Βρέμη από τη Βέρντερ. Παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως, έχει δουλειά μπροστά της. Η τελευταία της νίκη ήταν το 3-2 επί της Χόφενχαϊμ (20/1). Πρόβλημα με Ματίας Γκίντερ (κεντρικός αμυντικός), θα λείψει σίγουρα από το ντέρμπι Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ, όπως και ο τιμωρημένος Ρολ (μέσος). Δίνονται εκτός και οι Σμιντ (κεντρικός αμυντικός), Ροσενφέλντερ (κεντρικός αμυντικός), επέστρεψε και είναι διαθέσιμος ο Ντόαν (εξτρέμ) μετά την παρουσία του στο Κύπελλο Ασίας με την Ιαπωνία.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΚΑΝΤΙΘ – ΜΠΕΤΙΣ (22:00): Δεύτερη σερί ισοπαλία χωρίς γκολ για την Κάντιθ, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς να σκοράρει. 0-0 εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ, σε παιχνίδι που η Κάντιθ αμύνθηκε και πάλι πολύ αποτελεσματικά, όπως είχε κάνει και στο Μπιλμπάο μερικές μέρες νωρίτερα. Στους 17 βαθμούς πλέον, στο μείον τρία από τη θέση που οδηγεί στην παραμονή, εκεί που βρίσκονται Μαγιόρκα και Θέλτα. Παραμένει χωρίς νίκη για 19 συνεχόμενα παιχνίδια. Τελευταία της νίκη ήταν την 1η Σεπτεμβρίου απέναντι στη Βιγιαρεάλ με 3-1, έκλεισε έναν ολόκληρο γύρο και βάλε χωρίς τρίποντο. Έχει μόλις δύο νίκες και 11 ισοπαλίες, τις περισσότερες μαζί με την Μπέτις και τη Μαγιόρκα. Η Κάντιθ θα παραταχθεί απέναντι στην Μπέτις με τις γνωστές απουσίες των Λουίς Ερνάντες, Σαν Εμετέριο, Ερνάντες και Ρότζερ.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΚΑΝΤΙΘ – ΜΠΕΤΙΣ (22:00): Χαμένο έδαφος στη μάχη για την Ευρώπη για την Μπέτις, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Χετάφε εντός έδρας. Δύο πέναλτι ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση, με τον Γκρίνγουντ στο 8' να ανοίγει το σκορ για τη Χετάφε και τον Ίσκο από την άσπρη βούλα να ισοφαρίζει στο 35'. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε, παρά το γεγονός πως η Μπέτις πίεσε πολύ στην επανάληψη για να βρει δεύτερο τέρμα. Είναι στο μείον δύο από την εξάδα, σαφώς και υπάρχει χρόνος και θα μείνει στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέχρι το φινάλε. Εκτός έδρας έχει μόλις δύο νίκες, αυτή του Αυγούστου απέναντι στη Βιγιαρεάλ και αυτή πριν από 15 μέρες κόντρα στη Μαγιόρκα. Σημαντική η απουσία του ηγέτη Ίσκο, εκτός και οι Ροντρίγκες, Μπαρτρά, Πέρες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ