ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Κάλβιν Φίλιπς: «Ένιωθα άχρηστος στη Μάντσεστερ Σίτι»!

Ο Κάλβιν Φίλιπς προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως ένιωθε άχρηστος αφού δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

Κάλβιν Φίλιπς: «Ένιωθα άχρηστος στη Μάντσεστερ Σίτι»!

Ο Κάλβιν Φίλιπς, που απήλαυσε επτά επιτυχημένα χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα της καρδιάς, τη Λιντς, πραγματοποίησε μια σημαντική μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούλιο του 2022 για περίπου 42 εκατομμύρια λίρες. Παρά τις φιλοδοξίες του να γίνει βασικός υπό τις οδηγίες του προπονητή Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Φίλιπς αντιμετώπισε δυσκολίες στο να εξασφαλίσει συνεχή χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της 18μηνης παρουσίας του στο Ετιχάντ. Με μόλις πέντε αγώνες στο αρχικό σχήμα και 26 εμφανίσεις ως αλλαγή σε όλους τους αγώνες, ο μέσος παραδέχτηκε ότι αισθανόταν άχρηστος λόγω της έλλειψης χρόνου συμμετοχής του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μιλώντας στα επίσημα Μέσα του συλλόγου της Γουέστ Χαμ, ο Φίλιπς δήλωσε: «Το μόνο πράγμα που ήθελα όταν έφυγα από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο ήταν να παίζω ξανά και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο για τόσο καιρό, νιώθεις λίγο άχρηστος γιατί δεν έχεις κάνει τίποτα. Γι’ αυτό, για μένα, ήταν απλά να έρθω σε έναν καλό σύλλογο με καλούς οπαδούς και απλά να απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο».

Ο Φίλιπς αποκάλυψε ότι οι ειλικρινείς συνομιλίες με τον αθλητικό διευθυντή της Γουέστ Χαμ, Μαρκ Νομπλ, και τον πρώην συμπαίκτη του, Ντέκλαν Ράις, που μίλησαν θετικά για τον σύλλογο, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του.

«Γνωρίζω αρκετά καλά τον Ράις και του μίλησα για τον σύλλογο και μου μίλησε πολύ θετικά και αγαπάει τον σύλλογο» είπε ο Φίλιπς. «Απλά είπε: “Αν υπάρχει ένας τόπος που θα πας, πήγαινε στη Γουέστ Χαμ επειδή θα το αγαπήσεις εκεί και θα έχεις μια καταπληκτική εμπειρία επειδή έχουν καταπληκτικούς ανθρώπους”. Μίλησα και με τον Νομπς και μπορώ να πω από τον τρόπο που μίλησαν οι Νομπς και Ντέκλαν ότι θα μου αρέσει εδώ». Φίλιπς

Ο Φίλιπς δεν ένιωθε χρήσιμος στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Άγγλος μέσος είναι ενθουσιασμένος να συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος έχει ήδη ένα καλά καθορισμένο πλάνο για τον Φίλιπς. «Είμαι εδώ απλά για να κάνω μια αμυντική δουλειά και ελπίζω να συνεισφέρω και με μερικά περισσότερα γκολ» είπε. «Κοιτάζω τον εαυτό μου και είμαι ένας παίκτης με αυτοπεποίθηση. Είμαι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω και να έχω μερικούς αγώνες στο ενεργητικό μου. Έχουμε πολύ ενδιαφέροντες εξτρέμ και επιθετικούς. Υπήρξε φυσικά εικασία πριν από δύο χρόνια και πώς τα τελευταία δύο χρόνια η Γουέστ Χαμ ήθελε να με αποκτήσει και νομίζω ότι ο τύπος που είμαι, ήθελα να δώσω στον Ντέιβιντ Μόγιες και σε μένα την ευκαιρία να δοκιμάσουμε να δουλέψουμε μαζί για τη Γουέστ Χαμ και ελπίζω ότι θα πάμε να κάνουμε καλά πράγματα. Νομίζω ότι κινούμαστε προς τις θέσεις του Champions League ως σύλλογος. Νομίζω, με το σύνολο των παικτών που έχουμε και την καλή εμφάνιση που έχουμε κάνει, δεν θα πέσουμε κάτω από αυτό που έχουν κάνει στο πρώτο μισό της σεζόν. Όταν όλοι είναι σε φόρμα, αυτή η ομάδα μπορεί να προκαλέσει πραγματικά προβλήματα σε οποιονδήποτε».

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Η Γούεστ Χαμ ανακοίνωσε το «λιοντάρι» της Σίτι

Ο Φίλιπς έκανε το ντεμπούτο του για τη Γουέστ Χαμ απέναντι στη Μπόρνμουθ νωρίτερα τον μήνα και είναι ανυπόμονος να εδραιώσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του προπονητή Μόγιες όσο το δυνατόν συντομότερα. Τα «Σφυριά» φιλοξενούν την Άρσεναλ το Σάββατο και ο Φίλιπς ελπίζει να κερδίσει τόσο τους οπαδούς όσο και τον προπονητή του, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ