ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Με το γκολ του Τζόνσον δεν έχει ξανά… δάκρυα για την Τότεναμ! (vid)

Η Τότεναμ τα... χρειάστηκε, όμως, με γκολ του Τζόνσον στο 96' της έδωσε την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Μπράιτον.

Με το γκολ του Τζόνσον δεν έχει ξανά… δάκρυα για την Τότεναμ! (vid)

Η Τότεναμ ήταν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Όμως, οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου έχουν δείξει ότι δεν τα παρατάνε. Ειδικά φέτος πολλές φορές. Μέχρι και στο τελευταίο λεπτό παλεύουν για τη νίκη και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα έχουν καταφέρει.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν εντός έδρας της Μπράιτον με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League, χάρη στο γκολ του Μπρέναν Τζόνσον στο 96′.

TO MAΤΣ:

Στο πρώτο ημίχρονο εκείνη που έκανε κουμάντο και ήταν καλύτερη ήταν η Μπράιτον. Οι παίκτες του Ντε Τσέρμπι μπήκαν πιο δυνατά και έπιασαν στον… ύπνο αυτούς του Ποστέκογλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν τελείως εκτός ρυθμού και παιχνιδιού τους Λονδρέζους όταν πήραν το προβάδισμα στο 17′.

Ο Γκρος ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βικάριο όταν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Ο έμπειρος παίκτης δεν αστόχησε και με το σουτ του έδωσε το προβάδισμα στους «γλάρους» που μπορούσαν να σημειώσουν και περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο προσεκτικοί. Όχι μόνο στις τελικές τους πάσες, αλλά και γενικότερα στις προσπάθειές τους. Όσο η Μπράιτον δεν εκμεταλλευόταν το μομέντουμ που είχε και γενικότερα την υπεροχή της τόσο περισσότερο η Τότεναμ ανέβαζε ρυθμούς και έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν την κλάση και την ποιότητά τους. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο γκολ που σημείωσαν στο 61΄με τον Σαρ. Οι Λονδρέζοι άλλαξαν ωραία την μπάλα, εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά στην άμυνα της Μπράιτον και με λίγη τύχη έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα, είχαν και αυτοί τις καλές στιγμές τους για περισσότερα τέρματα αν και εφόσον ήταν λίγο παραπάνω προσεκτικοί.

To γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση και να δώσει τη νίκη στην Τότεναμ το σημείωσε στα τελευταία λεπτά (συγκεκριμένα στο 96′) ο παίκτης που άλλαξε το παιχνίδι, ο Μπρέναν Τζόνσον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ