Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Ο Κόλο Μουανί είναι έτοιμος να δείξει πως είναι ο αστέρας της ομάδας!
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Ο Κόλο Μουανί είναι έτοιμος να δείξει πως είναι ο αστέρας της ομάδας!

Ο Κόλο Μουανί θέλει να δείξει στους επικριτές του πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην Παρί, και θεωρεί πως στο μέλλον θα θεωρούνται λίγα τα χρήματα που σπαταλήθηκαν για την απόκτησή του.

10.02.2024 | 09:42

Ο Κόλο Μουανί μίλησε στο γαλλικό περιοδικό «Onze Mondial», εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι εκείνοι που αμφισβητούν την αξία του λόγω της μεταγραφής του προς το ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης του περασμένου καλοκαιριού, θα τελικά θα… φάνε τα λόγια τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κολό Μουανί δήλωσε: «Έχω δει τις κριτικές από τότε που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και οι κριτικές μας κάνουν να εξελιχθούμε, είναι καλό να τις ακούμε. Είναι σαν συμβουλές. Πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις κριτικές και να βελτιωθείς ώστε αυτές οι ίδιες κριτικές να εξαφανιστούν. Είναι λογικό. Όσον αφορά την τιμή μεταγραφής, είναι σημαντική. Προσωπικά, είναι δύσκολο να το χωνέψω. Είναι μια ακόμα πίεση που πρέπει να αντιμετωπίσω. Το χωνεύω σιγά-σιγά. Αλλά θα σου πω ένα μυστικό: με τον καιρό, οι άνθρωποι θα πουν ότι ήταν καλή τιμή για τον Ράνταλ Κόλο Μουανί. Ξέρω ότι αυτήν τη στιγμή οι άνθρωποι λένε: “90 εκατομμύρια ευρώ για τον Κόλο Μουανί, τι είναι αυτό;”. Λέω: “Θα δουν”, απλά».

Ο Κόλο Μουανί θέλει να αποδείξει πως ανήκει στην Παρί

Ο Κόλο Μουανί ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και κατάφερε να βρει θέση στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022-23. Υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2028, ωστόσο με μόλις έξι συμεμτοχές ως βασικός στην Ligue 1 και με μόνο πέντε γκολ, καθώς και μια κακή απόδοση στο Champions League, δεν είναι οι επιδόσεις ενός παίκτη που κόστισε σχεδόν εννέα ψηφία για να αγοραστεί. Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει σκοράρει τέσσερις φορές περισσότερα γκολ στο Πρωτάθλημα και ήδη 30 περισσότερα σε όλες τις διοργανώσεις, αν και ο Κόλο Μουανί είναι πράγματι ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με οκτώ συνολικά.

Διαβάστε επίσης: Παρί Σεν Ζερμέν: «Αφού δεν μας πουλάτε το Παρκ Ντε Πρενς, φεύγουμε»!

Βέβαια, ο Κόλο Μουανί πρέπει να εδραιωθεί ως βασικός για να αποδείξει την αξία του φορώντας τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ξεκίνησε σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της ομάδας στην Ligue 1, αλλά ως εξτρέμ και όχι ως κεντρικός επιθετικός, όπου ο Μπαπέ κατέχει τον ρόλο. Τελικά, υπάρχει πραγματική πιθανότητα να μη βρίσκεται πλέον ο Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν και ο Κόλο Μουανί θα θέλει να θέσει τον εαυτό του στη θέση του να καλύψει το κενό που μπορεί να δημιουργεί, παρά να καλύπτει από μία νέα μεταγραφή.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version