ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (11/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (11/2).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (11/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:00): Σε καταπληκτική κατάσταση ο ΠΑΟΚ, μετράει επτά σερί νίκες και 16 συνολικά στα 17 τελευταία παιχνίδια του! Ανανέωσε ο Τάισον, ανανέωσε ο Μουργκ, το ίδιο και ο Λουτσέσκου. Όλα κυλάνε πρίμα για τον «Δικέφαλο», καθώς διεκδικεί τους δύο εγχώριους τίτλους και είναι ήδη στους 16 του Conference League. Ξεκάθαροι ρόλοι, υπομονή και συνέπεια στο χορτάρι χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Δεν εκβιάζει καταστάσεις, ελέγχει τον ρυθμό και βρίσκει πάντα πρωταγωνιστές. Κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ο Σβαμπ που έλυσε τον γρίφο του γκολ στο 89′, με τον Κωνσταντέλια να «σφραγίζει» στις καθυστερήσεις το 2-0 υπέρ του «Δικεφάλου» στο Περιστέρι. Ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, εντούτοις δύσκολα θα προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές ο Λουτσέσκου. Διαθέσιμός ενόψει ΑΕΚ ο Γιόνι, εκτός ωστόσο ο Μιχαηλίδης.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:00): Ανεβάζει στροφές η ΑΕΚ, που έχτισε ένα σερί με τρεις νίκες, διάστημα στο οποίο… αφήνιασε ο Πόνσε. Ο Αργεντίνος φορ είναι on fire, καθώς έχει σκοράρει επτά γκολ στα τρίποντα με Ατρόμητο, ΟΦΗ και Αστέρα. Η ΑΕΚ είναι 15 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 11 νίκες καθώς και τέσσερις ισοπαλίες. Σημαντική η προσθήκη του Λιούμπιτσιτς, που προσφέρει μια ακόμη ποιοτική επιλογή στον Αλμέιδα. Με περισσότερη άνεση πλέον η διαχείριση του ρόστερ από τον Αργεντίνο τεχνικό, καθώς με ένα ματς την εβδομάδα η καταπόνηση έπαψε να είναι πρόβλημα. Το δίλημμα Πόνσε ή Γκαρσία θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν από τη σέντρα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η επιθετική λογική της ΑΕΚ δεν θα αλλάξει στην Τούμπα. Τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία με τον ΠΑΟΚ μετράει η Ένωση, που πάει με αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αλμέιδα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Η είδηση της αποχώρησης της Μίλαν από το «Σαν Σίρο», προκειμένου να κατασκευάσει το δικό της γήπεδό σε έκταση που αγόρασε στο Σαν Ντονάτο, κυριάρχησε την τρέχουσα εβδομάδα. Στο αγωνιστικό, οι «ροσονέρι» προέρχονται από μια απίθανη νίκη με ανατροπή στην έδρα της Φροζινόνε, η οποία την διατήρησε στην τρίτη θέση. Η τετράδα είναι απίθανο να χαθεί, αλλά, το πολύ να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προηγήθηκε με τον Ζιρού (17’), όμως, είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει άμεσα (24’) και στο 65’ να κάνει την ανατροπή. Όμως, εκεί μίλησε η εμπειρία… Επτά λεπτά αργότερα ο Γκάμπια έφερε το ματς στα ίσια και στο 81’ ο Γιόβιτς λύτρωσε την ομάδα του. Τιμωρημένος ο Ράιντερς (μέσος). Σταθερά εκτός οι τραυματίες Τομόρι (στόπερ), Καλντάρα (αμυντικός), Καλουλού (αμυντικός), Πόμπεγκα (μέσος), όπως και ο Τσουκβουέζε (εξτρέμ), ο οποίος δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από τρεις μήνες ο Τιάο (στόπερ), αλλά, δεν βρίσκεται στην αποστολή. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά, η Μίλαν έχει να κερδίσει εννιά(!) ολόκληρα χρόνια τη Νάπολι στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2014!

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Βόλτα στο… εξοχικό της ετοιμάζεται να πάει η Νάπολι. Η περυσινή πρωταθλήτρια έχει δημιουργήσει μια απίθανη παράδοση με τη σημερινή αντίπαλό της στο Μιλάνο, καθώς, μετράει τρία διαδοχικά διπλά και πέντε στις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της, στις οποίες δεν χάνει. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι «παρτενοπέι» πέτυχαν μια σημαντική, όσο και περιπετειώδη νίκη απέναντι στη Βερόνα με σκορ 2-1. Παρά την πίεση που άσκησαν από νωρίς και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, το γκολ δεν ερχόταν και το άγχος μεγάλωνε. Μάλιστα, κόντρα στη ροή του αγώνα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 72’ και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Όμως, το αυτογκόλ του Νταβίντοβιτς στο 79’ τους άλλαξε την ψυχολογία και με το εξαιρετικό σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ του Κβαρατσχέλια στο 87’, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη. «Παρά την αναποδιά, αντιδράσαμε σωστά και το πιστέψαμε. Έχουμε μπροστά μας 16 τελικούς» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βάλτερ Ματσάρι. Αποθεραπεύτηκαν οι Ολιβέρα (αρ. μπακ) και Μέρετ (βασικός κίπερ). Τιμωρημένος ο Μάριο Ρούι (αρ. μπακ), ενώ για τελευταία φορά θα απουσιάσει ο Οσιμέν (φορ/πρώτος σκόρερ), ο οποίος έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ