ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τα κανόνια έγιναν… πολυβόλα και η Άρσεναλ διέλυσε τη Γουέστ Χαμ! (vid)

Η Άρσεναλ είχε κέφια και επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ με σκορ 6-0, δείχνοντας την κλάση της!

Τα κανόνια έγιναν… πολυβόλα και η Άρσεναλ διέλυσε τη Γουέστ Χαμ! (vid)

Η Άρσεναλ έχασε στο League Cup και αποκλείστηκε από τη Γουέστ Χαμ με σκορ 3-1. Στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με σκορ 2-0. Όμως, η τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων έμελλε να ξεπεράσει σε γκολ και τις δύο μαζί και παράλληλα να δώσει την εκδίκηση στους παίκτες του Μίκελ Αρτέτα.

Το σύνολο του Ισπανού τεχνικού επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 6-0 των «σφυριών» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League. Παράλληλα, αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της ομάδας του Βορείου Λονδίνου, μακριά από την έδρα της, από τότε που δημιουργήθηκε η Premier League.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά η Άρσεναλ έδειξε ότι θα ήταν εκείνη που θα έλεγχε τον αγώνα και γενικότερα τον ρυθμό του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα στα πόδια και πρόσεχαν πολύ τις πάσες τους με τον Όντεγκαρντ να είναι ο μαέστρος της και τον Ράις να είναι αυτός που έκανε όλη τη… βρώμικη δουλειά. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες της Άρσεναλ πατούσαν ολοένα και καλύτερα στα πόδια τους και έτσι είχαν τις πρώτες καλές  στιγμές με τον Τροσάρ, όμως, ο Αρεολά ήταν σε ετοιμότητα. Μέχρι και το 32′ όταν ο Σαλιμπά με ωραία κεφαλιά νίκησε την άμυνα της Γουέστ Χαμ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε το… χάος. Όχι μόνο στην άμυνα της Γουέστ Χαμ, αλλά κυρίως στην επίθεσή τους, μιας και το έκανε γκολ διαδεχόταν το άλλο. Το 2-0 έγινε από τον Σάκα στο 41′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το 3-0 μετά από φάουλ ο Γκάμπριελ ήταν αυτός, όπου με κεφαλιά στο 45′ νίκησε εκ νέου τον Αρεολά. Αλλά η Άρσεναλ δεν είχε σταματήσει εκεί. Στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου ο Τροσάρ με υπέροχη ατομική ενέργεια και ανάλογο σουτ το σκορ έγινε 4-0,

Στο δεύτερο ημίχρονο θα περίμενε κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι θα έριχναν τον ρυθμό τους. Ότι η ομάδα του Μόγιες θα ήταν καλύτερη και θα έκλεινε κάπως καλύτερα το παιχνίδι. Αλλά όλα αυτά ήταν στη θεωρία. Στην πράξη η Άρσεναλ δεν σταμάτησε να πιέζει για περισσότερα γκολ, όπου και ήρθαν. Το 5-0 έγινε από τον Σάκα στο 63′. μετά από ωραίο σουτ.

Ωστόσο, όλοι θα έχουν να λένε και να θυμούνται το απίθανο τέρμα με… κεραυνό από τον Ράις στο 65′, όπου «έγραψε» το 6-0 με τον Άγγλο μέσο να δείχνει την κλάση του, αφού δεν το πανηγύρισε σεβόμενος την παλιά του ομάδα. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ αν και είχε κάποιες καλές στιγμές δεν σημείωσε άλλα τέρματα με την πρώτη τελική της Γουέστ Χαμ να καταγράφεται στο 82′ και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στο τέλος τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη, μακριά από την έδρα τους, στην ιστορία στα χρονικά της Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ