ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ακόμα και… μισή η Ρεάλ Μαδρίτης, κάνει όλη την Ευρώπη να τη μισεί! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε εκτός έδρας της Λειψίας με σκορ 1-0, χάρη στο μαγικό γκολ του Μπραχίμ Ντίας.

Ακόμα και… μισή η Ρεάλ Μαδρίτης, κάνει όλη την Ευρώπη να τη μισεί! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει όσο καμία άλλη ομάδα πως να πάρει τη νίκη σε ένα ματς του Champions League. Ακόμη και αν είναι… μισή (αφού έχει τόσους τραυματισμούς). Ακόμη και αν δεν αγωνίζεται ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι επικράτησαν εκτός έδρας της Λειψίας με σκορ 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16».

Τη νίκη έδωσε ο Μπραχίμ Ντίας με απίθανο γκολ -αλλά τραυματίστηκε, μέχρι και αυτός λίγο αργότερα και αποχώρησε- με τους Γερμανούς να έχουν πολλά παράπονα για το τέρμα που τους ακυρώθηκε στο δεύτερο λεπτό!

Και όσο η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη, είναι λογικό και επόμενο ολοένα και περισσότεροι να τη ζηλεύουν, να τη φθονούν και στο τέλος να τη… μισούν!

TO ΜΑΤΣ:

Η Λειψία ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση. Τόσο δυνατά που στο δεύτερο λεπτό ο Σέσκο, με ωραία κεφαλιά από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λούνιν. Όλα σε πρώτη φάση έδειχναν κανονικά, όμως, το VAR ειδοποίησε τον διαιτητή της αναμέτρησης ότι το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Μιας και ο Χέντρικς -που είχε παθητικό ρόλο στη φάση- επηρέαζε τον Ουκρανό κίπερ και λόγω αυτού εν τέλει δεν μέτρησε.

Οι Γερμανοί συνέχισαν να πιέζουν και γενικότερα να βάζουν δύσκολα στο σύνολο του Αντσελότι χάρη στο μπρίο, την ταχύτητα και την ποιότητα που είχαν! Ο Σίμονς ήταν αυτός που είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια του και ταλαιπώρησε αρκετά τον Καρβαχάλ. Όμως, οι γηπεδούχοι στο τέλος κάτι έκαναν λάθος κα δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαινε ολοένα και περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Οι Μαδριλένοι έπαιρναν αρκετά μέτρα στο γήπεδο και με μπροστάρη τον Καμαβινγκά έδειχναν ότι και αυτοί θα μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε σχεδόν καθόλου. Η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω και ενώ δεν υπήρχαν «καθαρές» φάσεις για γκολ μπροστά από τις δύο εστίες η αναμέτρηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν πολύ καλά ότι έπρεπε να κάνουν κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό, ώστε να πάρουν το προβάδισμα. Και κάπως έτσι το πήραν. Στο 48′ ο Ντίας πήρε την μπάλα στα πόδια του, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ιδανικό τρόπο έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τιμώντας τον Μπέλιγχαμ που δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. Μάλιστα οι «μερένχες» έφτασαν κοντά και στο 2-0 αλλά ο Βινίσιους είδε την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι του Γκουλάσι.

Από εκεί και πέρα η ισπανική ομάδα γύρισε λίγο πίσω και έδωσε αρκετά μέτρα στη Λειψία, ώστε να οργανώσει και να βγει με την άνεσή της στην επίθεση. Ο Λούνιν ήταν σε μεγάλο βράδυ και όσες φορές και αν χρειάστηκε ο Ουκρανός κίπερ ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός και αποτελεσματικός για τους Μαδριλένους και έτσι κράτησε ανέπαφη την εστία του, μέχρι και το τέλος. Μάλιστα στο 80′ ο Σέσκο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 με σουτ από πλάγια θέση, όμως, ο Λούνιν τον νίκησε κατά κράτος!

Έτσι, το 1-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε ως το τέλος με τους Ισπανούς να έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση των «αστεριών».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ