ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Καθάρισε από σήμερα η τρεμπλούχος Σίτι τη σκληροτράχηλη Κοπεγχάγη! (vid)

Με σκορ υψίστης ασφαλείας (1-3) η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την Κοπεγχάγη και ουσιαστικά εξασφάλισε πρόκριση στους «8» του Champions League.

Καθάρισε από σήμερα η τρεμπλούχος Σίτι τη σκληροτράχηλη Κοπεγχάγη! (vid)

Με μοναδικό πταίσμα το λάθος του Έντερσον, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν επιβλητική και κάτι παραπάνω από μεστή. Νίκησε όπως αναμενόταν την Κοπεγχάγη η οποία αν δεν είχε τον Καμίλ Γκραμπάρα θα είχε υποστεί μεγάλη συντριβή απόψε. Το 3-1 στο «Πάρκεν Στάντιουμ» δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους πρωταθλητές Δανίας, μιας και οι «πολίτες» θα πρέπει να… αυτοκτονήσουν στο Έτιχαντ τον άλλο μήνα για να μην προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League.

Το ματς

Ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο η Σίτι επέβαλε τον ρυθμό της με την πρώτη χαμένη ευκαιρία να ανήκει σε αυτή και τον Ρουμπέν Ντίας, αλλά ο Γκραμπάρα έδειξε την κλάση του. Ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης όμως, δεν κατόρθωσε να αποκρούσει το εξαιρετικό πλασέ του Κέβιν Ντε Μπρούιν στο δέκατο λεπτό. Ο Φόντεν… σέρβιρε στον αρχηγό του ο οποίος άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ στο φετινό Champions League στο πρώτο του ματς, ελέω του τραυματισμού που αντιμετώπισε. Στο 21′ ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε να αποσύρει τον Τζακ Γκρίλις που τραυματίστηκε κι έδωσε τη θέση του στον Ντοκού, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να ζήσουμε το γκολ της σεζόν με τον Χάαλαντ να κάνει… αεροπλανικό, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ!

Απολαύστε ξανά τη φάση με τον Χάαλαντ:

Αντέδρασε η Κοπεγχάγη με γκολάρα μετά από λάθος του Έντερσον

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο 34′ με φανταστικό πλασέ του Μάγκνους Μάτσεν. Ο Έντερσον προέβη σε παιδαριώδες λάθος δίνοντας το δικαίωμα στους Δανούς να ισοφαρίσουν. Θυμίζουμε ότι δεν είχαν παίξει μέχρι σήμερα επίσημο ματς για ένα δίμηνο!

Δυστυχώς για κείνους όμως, η Σίτι είχε κι άλλο γκολ πριν σφυρίξει τη λήξη του πρώτου μέρος ο ρέφερι. Με τον Μπερνάρντο Σίλβα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στους «πολίτες». Γεγονός που «έκοψε τα πόδια» των Δανών για τα καλά διότι είχαν προετοιμαστεί να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο.

Σπαθιά να καταπιεί ο Γκραμπάρα;

Στη συνέχεια, ο Γκραμπάρα ήταν κύριος λόγος που οι πρωταθλητές Αγγλίας και πάσης Ευρώπης δεν εκτόξευσαν τον δείκτη του σκορ. Τόσο στο 54′ ενάντια στον Ντε Μπρούιν, όσο και στο 69′ απέναντι στον Ντοκού, ο Πολωνός… μασκοφόρος τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης αποσόβησε τον κίνδυνο. Με αποκορύφωμα την τριπλή (!) επέμβασή του ενάντια σε Χάαλαντ (σ.σ. τετ-α-τετ και κεφαλιά) και Νούνες. Ωστόσο, ο Φόντεν φύλαγε το καλό για το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 στη Δανία με πλασέ σε σχεδόν κενή εστία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ