ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ave αυτοκράτορα Ιμόμπιλε! Σε… χαιρέτισε και η Μπάγερν! (vids)

Η Λάτσιο πήρε μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Ιμόμπιλε!

Ave αυτοκράτορα Ιμόμπιλε! Σε… χαιρέτισε και η Μπάγερν! (vids)

Η Λάτσιο έκανε μία… αυτοκρατορική εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League, όπου και επικράτησε με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης για τους Ρωμαίους σημείωσε από το σημείο του πέναλτι ο Τσίρο Ιμόμπιλε που τα έκανε όλα, ώστε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα το προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς.

Παράλληλα, ο Ιμόμπιλε έφερε και πάλι στην επιφάνεια το γνωστό λατινικό ρητό «Avē Imperātor, moritūrī tē salūtant» («Χαίρε, αυτοκράτορα, όσοι πρόκειται να πεθάνουν σε χαιρετίζουν») με τους Γερμανούς να μην μπορούν να βρουν απάντηση στο γκολ του, παρά τις φάσεις του και να υποκλίνονται!

Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Ουπαμεκανό που έστειλε στα… θηρία την ομάδα του (έκανε πέναλτι και πήρε κόκκινη).

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από την αρχή του αγώνα η Λάτσιο έδειχνε ότι προτιμούσε να περιμένει την Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας την κυκλοφορία στους παίκτες του Τούχελ. Εκείνοι με τη σειρά τους μπορούσαν εύκολα να αλλάξουν την μπάλα -αλλά όχι με ιδιαίτερη ταχύτητα- και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τον Προβεντέλ.

Μόλις στο 2′ ο Γκορέτσκα έδειξε τις προθέσεις της ομάδας του με το σουτ του που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ιταλού κίπερ. Στο 7′ ήταν μία από τις πιο μεγάλες στιγμές των φιλοξενούμενων. Μιας και ο Κέιν από καλή θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και όχι μόνο δεν έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν μα η μπάλα πέρασε αρκετά έξω! Όσο περνούσε η ώρα η Λάτσιο έδειχνε να ισορροπεί ολοένα και περισσότερο και γενικότερα να παίρνει παραπάνω μέτρα μέσα στο γήπεδο.

Στο 22΄η ιταλική ομάδα απείλησε με μακρινό σουτ του Λουίς Αλμπέρτο με την μπάλα να περνάει για ελάχιστα έξω. Οι πρωταθλητές Γερμανίας, όμως, είχαν και αργότερα κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 32′ μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ το σουτ του Σανέ πέρασε για λίγο έξω, ενώ στο 40′ οι Γερμανοί… έκρυψαν την μπάλα με τις γρήγορες πάσες τους. Ωστόσο, Μουσιάλα από πολύ κοντά δεν πλάσαρε ιδανικά και έτσι η μπάλα πέρασε για ελάχιστα έξω!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετικό… σενάριο. Η Λάτσιο μπήκε με όρεξη και δύναμη, θέλοντας να πιάσει στον ύπνο τους Γερμανούς. Και παραλίγο να το κάνει όταν στο 47′ ο Ίσακσεν έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 όταν σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Νόιερ. Οι Ρωμαίοι τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο έδειχναν ότι ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις τους, μιας και η Μπάγερν δεν είχε γρήγορες επιστροφές.

Και οι Γερμανοί το πλήρωσαν αυτό στο 67′ με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά και να κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Ίσακσεν σε φάουλ του Ουπαμεκανό με τον Γάλλο παίκτη να αφήνει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα και στο 69′ ο Ιμόμπιλε από τα έντεκα βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ για το 1-0 με το «Ολίμπικο» να παίρνει φωτιά!

Από το 80′ και έπειτα η Μπάγερν Μονάχου έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις. Τόσο σωματικές, όσο και ψυχολογικές, παρά τις αλλαγές που έκανε ο Τούχελ που ήταν απογοητευμένος από την εικόνα και τη διακύμανση του αγώνα. Από την άλλη η Λάτσιο έβγαινε μπροστά, κέρδισε πολλές μονομαχίες και στα χασομέρια είχε δύο καλές στιγμές με τον Πέδρο για να πετύχει μέχρι και δεύτερο γκολ. Αυτό εν τέλει δεν ήρθε και έτσι επικράτησε με σκορ 1-0, παίρνοντας βραχεία κεφαλή, ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ