ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Έσωσε τα προσχήματα αλλά όχι τη γιούχα η Νάπολι

Η Νάπολι φλέρταρε με εντός έδρας ήττα όμως στο τέλος με τον Γκογκέ έσωσε την παρτίδα (1-1)! Ισοπαλία και η απόσταση με τη κορυφή... μεγαλώνει!

Έσωσε τα προσχήματα αλλά όχι τη γιούχα η Νάπολι

Θα μπορούσε να είχε χάσει! Η Νάπολι ήταν καλύτερη της Τζένοα όμως δεν το έδειχνε για 90 λεπτά. Ο Γκογκέ πέτυχε το γκολ, ισοφάρισε την αναμέτρηση και έδωσε έστω και αυτή τη λύση στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Το ματς

25η αγωνιστική της Serie A! Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα την μαχητική Τζένοα. Μια ομάδα που φέτος έχει δείξει ειδικά στην έδρα της πως μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές μην υπολογίζοντας την ισχύ της αντιπάλου που θα βρει μπροστά της. Οι Ναπολιτάνοι ήθελαν να πανηγυρίσουν μια νίκη μπροστά στο κοινό τους. Να πάρουν μια βαθμολογική ανάσα και να ρίξουν λίγο τους τόνους με όσα άσχημα συμβαίνουν με τη φετινή κακή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο του αγώνα. Κβαρατσχέλια και Πολιτάνο προσπαθούσαν να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα όμως η καλά αμυντικά στημένη Τζένοα έκανε δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων της. Έτσι με την απουσία του Όσιμεν να είναι σε ακόμη ένα παιχνίδι εμφανής η Νάπολι έμεινε στο μηδέν στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Σιμεόνε δυσκολεύεται να μπει στα παπούτσια του Νιγηριανού και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Η Τζένοα δίνοντας έμφαση στην άμυνα δεν βρήκε τις ευκαιρίες να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Δίκαιο το 0-0 στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αισθητά. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο γρήγορα δείχνοντας διάθεση να κυνηγήσουν περισσότερο το γκολ. Η Νάπολι ανέβηκε στο γήπεδο και μοιραία άφησε αρκετούς χώρους στα μετόπισθεν. Αυτό το πλήρωσε λίγο μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Τζένοα έτρεξε στην αντεπίθεση και με τον Φρέντρουπ ολοκλήρωσε επιτυχώς κάνοντας το 1-0 μέσα στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Το τέρμα αυτό των Γενοβέζων όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ένταση και γκρίνια στην εξέδρα. Προκάλεσε και αναμπουμπούλα και εντός ενδεκάδας της Νάπολι.

Οι γηπεδούχοι μετά το 1-0 ανέβασαν κι άλλο ταχύτητα! Πήραν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την κατοχή της μπάλας και πίεσαν με μπροστάρη τον Κβαρατσχέλια για την ισοφάριση. Πάτησαν την αντίπαλη περιοχή, έκαναν φάσεις όμως η Τζένοα κράτησε σταθερά το προβάδισμά της. Τελικά η Νάπολι έστω και στο φινάλε μπόρεσε να βρει τα δίχτυα. Στο 90′ ο Γκογκέ έκανε το 1-1 και έσωσε έστω και κατά το ήμισυ την παρτίδα για τους γηπεδούχους. Τελικό σκορ,1-1!

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ