ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Παλικάρι η Τσέλσι, μπλόκαρε την Σίτι (vid)

Η Τσέλσι έκανε τη ζημιά στην Μάντσεστερ Σίτι! Το ντέρμπι έμεινε στο 1-1 και οι «Πολίτες» έχασαν σημαντικό έδαφος στη κούρσα του τίτλου.

Παλικάρι η Τσέλσι, μπλόκαρε την Σίτι (vid)

Ντερμπάρα με τα όλα της στο Έτιχαντ! Η Τσέλσι πήγε στο Μάντσεστερ, τα έδωσε όλα και έφυγε με την ισοπαλία. Ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρόντρι ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το ματς

Το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξένησε στο Έτιχαντ την Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Οι «Πολίτες» μετά την εκτός έδρας νίκη τους στο Champions League επί της Κοπεγχάγης για τη φάση των «16» ήθελαν να πανηγυρίσουν ένα ακόμη «τρίποντο» στο πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό τους. Η αποστολή τους ωστόσο δεν ήταν εύκολη, καθώς απέναντί τους έβρισκαν μια ομάδα που φέτος δεν μπορεί κανείς να τη ψυχολογήσει.

Μια Τσέλσι απρόβλεπτη που δεν ξέρει ποτέ τι να περιμένεις από εκείνη. Στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ο ρυθμός πήγε όπως όλοι τον περίμεναν. Η Μάντσεστερ Σίτι κουβαλούσε τη μπάλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι περίμεναν την ιδανική αντεπίθεση. Στο 23′ μάλιστα η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο Πάλμερ έδωσε στον Τζάκσον σε ιδανική κόντρα επίθεση, ο επιθετικός της Τσέλσι όμως τα έκανε… μαντάρα από πλεονεκτική θέση δίνοντας την ευκαιρία στον Έντερσον να αποκρούσει. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν ευκαιρίες όχι όμως κάποια που να μπορούσε να αγγίξει το 1-0. Η Τσέλσι από την άλλη βρήκε ακόμη μία και με αυτή… πάγωσε το Έτιχαντ.

Στο 42′ σε μια ακόμη εξαιρετική αντεπίθεση, ο Στέρλινγκ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη περιοχή της Σίτι. Απέφυγε μαεστρικά τον Γουόκερ, κοίταξε τέρμα και νίκησε τον Έντερσον κάνοντας το 1-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη όπως αναμενόταν το γήπεδο… έγειρε προς την περιοχή της Τσέλσι. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ασφυκτική πίεση στη περιοχή της Τσέλσι και αυτοί το έκαναν πράξη.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια σειρά από καλές φάσεις στην εστία του Πέτροβιτς. Όμως λίγο τα άσχημα τελειώματα, λίγο η άριστη αμυντική λειτουργία της Τσέλσι και το 1-0 υπέρ των «μπλε» παρέμενε. Όλα αυτά μέχρι το 83′. Όταν ανέλαβε την ευθύνη ο Ρόντρι. Η μπάλα βρέθηκε εντός περιοχής της Τσέλσι στα πόδια του Ισπανού μέσου. Εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη εξαπέλυσε το σουτ και με τη κόντρα στον Τσαλόμπα η μπάλα κατέληξε στην εστία του Πέτροβιτς. Στα τελευταία λεπτά η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε ασφυκτικά όμως χωρίς το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Τελικό αποτέλεσμα, 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ