ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (17/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (17/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (17/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο
της ημέρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ (19:30): Να περάσει ο επόμενος. Κάπως έτσι είναι η φάση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε την 11η συνεχόμενη
νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις με το 3-1 επί της Κοπεγχάγης, για τους «16» του Champions League και «αγκάλιασε» την πρόκριση. Κυρίαρχη, πήρε με σοβαρότητα αυτό που ήθελε, ελέγχοντας τον αγώνα. Η ποιότητά της, αρκούσε να πάρει αυτό που ήθελε. Στο πρωτάθλημα, είχε επικρατήσει 2-0 της Έβερτον, ενώ συνεχίζει να είναι στο κυνήγι της
κορυφής και της Λίβερπουλ. Δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σε ένα διάστημα που έχουν επιστρέψει για τα καλά τα πιο βαριά της «όπλα», ο Χάαλαντ και ο Ντε Μπρούινε. Ο Γκρίλις (μεσοεπιθετικός) είναι απίθανο να παίξει στο Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπερνάρντο Σίλβα, έτοιμοι είναι ο Κόβασιτς και ο Γκόμες.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ (19:30): «Αν περιμένουμε να πάμε και να δούμε τι συμβαίνει, είναι μία ομάδα που μπορεί να κυριαρχήσει και να σε κάνει να υποφέρεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να επιτεθούμε, να τρέξουμε και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Το πιο σημαντικό είναι να πάμε και να είμαστε θαρραλέοι, να τους κοντράρουμε», δήλωσε ο Ποκετίνο. Ξέρει, βέβαια, ότι αν παίξει φουλ επίθεση, θα έχει… θέμα. Μία Τσέλσι που έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας. Μην σας… ξεγελάει το σκορ, δεν έκανε κάποια ματσάρα. Έχανε από το 30’, ισοφάρισε με τον Γκάλαχερ στο 47’, πήρε τη νίκη στο φινάλε με τον ίδιο παίκτη στο 91’ και με τον Φερνάντες στο 94’. Είχε προηγηθεί το 3-1 εκτός επί της Άστον Βίλα για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά και το 4-2 εντός έδρας από τη Γουλβς για το πρωτάθλημα. Δεν πείθει φέτος και ακόμη ψάχνεται. Εκτός έχουν τεθεί οι Τιάγκο Σίλβα (κεντρικός αμυντικός), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Τζέιμς (δεξί μπακ), Λαβιά (μέσος), Ουγκοτσούκου (μέσος), Κουκουρέγια (αριστερό μπακ), Μπαντιασίλε (κεντρικός αμυντικός), Τσουκουεμέκα (μέσος), επιστρέφει ο Σάντσες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Ολυμπιακός – Προμηθέας (21:00): Δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να επικρατήσει απέναντι στο Περιστέρι χθες και να κλείσει θέση στα ημιτελικά. Επόμενος αντίπαλος στην προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό ο αξιόμαχος Προμηθέας, όμως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο προβάδισμα και δύσκολα δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί αύριο τον τίτλο του στον τελικό. Είναι πλήρης στην φροντ λάιν με την προσθήκη του Μόουζες Ράιτ, ενώ έχει σε καλή κατάσταση και αρκετούς παίκτες του. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έχει μυϊκό σπασμό και δεν θα αγωνιστεί σήμερα. Την θέση του θα πάρει στην δωδεκάδα ο Μπραζντέικις, ενώ δεν υπολογίζονται οι ΜακΚίσικ, Σίκμα και ο τραυματίας Μιλουτίνοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει το τελευταίο διάστημα επιθετικό ρυθμό και ξεπερνούν με ευκολία τους 80-85 πόντους στα ματς των εγχώριων διοργανώσεων. Έχουν κατά μέσο όρο 84,8 και είναι ένα νούμερο που μπορούν να πιάσουν με σχετική ευκολία και σήμερα. Αν συμβεί αυτό, το over είναι ένα απόλυτα λογικό ποντάρισμα.

Πως παίζεται η ρουλέτα

Ολυμπιακός – Προμηθέας (21:00): Είχε το πιο εύκολο έργο στα προημιτελικά, απέναντι στον Πανιώνιο που αγωνίζεται στην Elite League. Είδε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, εστιάζοντας στην άμυνα, ενώ στην επίθεση δεν είχε πρόβλημα να προσεγγίσει τους 90 πόντους, κάτι που έχει γίνει σε αρκετά παιχνίδια του φέτος. Απέναντι στον Ολυμπιακό ο Προμηθέας είναι το αουτσάιντερ, αλλά δεν έχει το «πρέπει» και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να παίξει καλό και επιθετικό μπάσκετ. Το θετικό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος θα στηριχθεί στην περιφέρειά του με τους Κάουαν και Χέιλ, αλλά και στην αποτελεσματικότητα του Ετσενίκε στην φροντ λάιν. Σε επίπεδο στατιστικής, οι πατρινοί σκοράρουν κατά μέσο όρο 85,1 πόντους στο πρωτάθλημα, ενώ στην άμυνα επιτρέπουν 81. Οι αριθμοί δείχνουν πως με βάση και την δυναμικότητα του αντιπάλου, το συνολικό σκορ μπορεί να έχει τουλάχιστον 154 πόντους.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ