ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Βερόνα – Γιουβέντους: Παρέδωσε… πνεύμα η «Κυρία» (vid)

Πέταξε το πρωτάθλημα για τη Γιουβέντους. Ήταν που ήταν δύσκολο, το έκανε δυσκολότερο. Έμειναν στο 2-2 με τη Βερόνα οι «μπιανκονέρι».

Βερόνα – Γιουβέντους: Παρέδωσε… πνεύμα η «Κυρία» (vid)

Συνέχισε τα στραβοπατήματα η Γιουβέντους και πλέον δεν έχει λόγο να ελπίζει για τον τίτλο. Η ομάδα από το Τορίνο κόλλησε στη Βερόνα. Έμεινε στο 2-2, άφησε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς και ψαλιδίζει κι άλλο τις πιθανότητες για την κορυφή της Serie A.

To ματς

Η 25η αγωνιστική της Serie A βρήκε τη Γιουβέντους να φιλοξενείται στην έδρα της Ελλάς Βερόνα. Οι «μπιανκονέρι» μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ήθελαν να ξορκίσουν το κακό και να πάρουν το «τρίποντο» που θα διατηρούσε ζωντανές τις λιγοστές είναι η αλήθεια ελπίδες που έχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η Ελλάς Βερόνα όμως δεν είχε καμία διάθεση να χαριστεί στη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να τα δώσουν με τη σειρά τους όλα για το καλύτερο δυνατό και το έδειξαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στο 11′ η Βερόνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρις το αριστουργηματικό γκολ του Φολορούνσο. Ένα μαγικό σουτ με βολ πλανέ, το οποίο άφησε άγαλμα τον Σέζνι. Η Γιουβέντους μετά την κρυάδα από το γκολ των γηπεδούχων βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση. Αυτή τελικά ήρθε στο 28′ με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να κάνει το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους όμως το σκορ δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότεροι οι μονομάχοι πάλεψαν για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ελλάς Βερόνα για καλή της τύχη ήταν και πάλι η πρώτη που σημάδεψε το πλεκτό. Στο 51′ ο Νοσλίν κέρδισε τον Σέζνι και την άμυνα της Γιουβέντους και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα η «Μεγάλη Κυρία» βρήκε τις λύσεις και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ραμπιό. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε ακόμη περισσότερο. Και οι δύο ομάδες έφθασαν κοντά στο 3-2 όμως καμία δεν τα κατάφερε. Έτσι το 2-2 παρέμεινε ως το φινάλε. Νέα γκέλα για τη Γιουβέντους.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ