ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

«Κόλλησε» στο Βαγιέκας η «Βασίλισσα» (vid)

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμη ισοπαλία στον αγώνα κόντρα στην πρωτοπόρο της La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης (1-1).

«Κόλλησε» στο Βαγιέκας η «Βασίλισσα» (vid)

Η Ράγιο Βαγιεκάνο αποδείχθηκε δύσκολη αντίπαλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το αφιλόξενο Βαγιέκας φώναξε για την ομάδα του, «έπαιξε» για εκείνη και όλοι μαζί μπλόκαραν τη «Βασίλισσα». Ισοπαλία για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Σκόραρε ο Χοσέλου για τη Ρεάλ. Ο Τομάς για τους γηπεδούχους.

Το ματς

Το γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης μετά τη νίκη της επί της Λειψίας για το Champions League επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στη La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Βρήκε μπροστά της μια σκληροτράχηλη αντίπαλο που διαχρονικά στην έδρα της δυσκολεύει τους πάντες. Η μεταξύ τους αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ρεάλ. Με γκολ… από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 3′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να συνδεθούν με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Βαλβέρδε έδωσε την πάσα στον Χοσέλου και ο Ισπανός φορ ολοκλήρωσε τη φάση με όμορφο τελείωμα. Αρχικά δόθηκε οφσάιντ, όμως στη συνέχεια η φάση πέρασε από τον έλεγχο του VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά. Στο πρώτο 20λεπτο η «Βασίλισσα» έμοιαζε να είναι η απόλυτη κυρίαρχος. Από εκεί και έπειτα η Ράγιο κατάφερε να μπει σταδιακά στο παιχνίδι. Να φτιάξει ευκαιρίες και να γίνει απειλητική.

Στο 24′ το ωραίο σουτ του Τρέχο πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια της Ρεάλ. Η φάση εξετάστηκε ενδελεχώς από τον VAR. Όπως φάνηκε ο Καμαβινγκά έκανε χέρι και έτσι ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Ο Τομάς ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο τρόπο έκανε το 1-1. Στο 35′ η Ρεάλ Μαρδίτης έφθασε πολύ κοντά στο 2-1 όμως το εκπληκτικό σουτ του Βαλβέρδε κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τους γηπεδούχους με τον Λούνιν να λέει όχι στο σουτ του Γκαρσία. 1-1 σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, με το ξεκίνημα λίγο έλειψε η Ράγιο να κάνει την απόλυτη ανατροπή. Ο Τσουαμενί έκανε αρχικά το λάθος, έδωσε την ευκαιρία στον Γκαρσία να βρεθεί σε θέση βολής όμως ο Γάλλος με υπερένταση πρόλαβε και με προβολή απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια και όσο περνούσε ο χρόνος, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο χορτάρι. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι είχαν τη κατοχή, έπαιρναν πρωτοβουλίες όμως η αμυντική λειτουργία της Ράγιο δεν τους άφηνε να δράσουν όπως θα ήθελαν.

Στο 80′ η Ρεάλ έφθασε κοντά στο γκολ όμως η άριστη εκτέλεση φάουλ του Τόνι Κρόος βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντιμιτριέφσκι με τον τελευταίο να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η «Βασίλισσα» έκανε μια ακόμη προσπάθεια αλλά τελικά δεν κατάφερε κάτι. Στο 95′ ο Καρβαχάλ αποβλήθηκε από τον αγώνα με κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες σε δύο λεπτά). Η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ