ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο όμιλος της Μάντσεστερ Σίτι… απλώνει δίχτυα και στη Τουρκία!

Το γκρουπ στο οποίο ανήκει η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να κινηθεί και στην Τουρκία, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπασακσεχίρ.

Ο όμιλος της Μάντσεστερ Σίτι… απλώνει δίχτυα και στη Τουρκία!

Η Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τη CFG η οποία θα στοχεύει στη «μεγέθυνση και επιτυχία» του συλλόγου. Με βάση τη συμφωνία, η CFG θα παρέχει στην Μπασακσεχίρ καθοδήγηση σχετικά με τις μεταγραφές, την ανάπτυξη της ακαδημίας και προτάσεις βασισμένες σε δεδομένα. Η ομάδα θα προσφέρει επίσης υποστήριξη στην αξιολόγηση παικτών και την ποδοσφαιρική στρατηγική.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η CFG είναι ήδη ο κύριος ή συμμετοχικός ιδιοκτήτης πολλών άλλων ομάδων σε όλο τον κόσμο. Κυριότερα, στο γκρουπ ανήκει η Μάντσεστερ Σίτι και η Χιρόνα. Υπό την ιδιοκτησία της CFG, υπήρξαν μεγάλες στιγμές, με τη Σίτι να πανηγυρίζει το treble, ενώ η Χιρόνα ανέβηκε στην La Liga και μάχεται και για τον τίτλο.

Ωστόσο, υπήρξαν κριτικές για τη διαχείριση της Τρουά που υποβιβάστηκε από την Ligue 1 και χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για την απόκτηση του Σάβιο για τη Μάντσεστερ Σίτι – παρά το γεγονός ότι η ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας δεν αγωνίστηκε ποτέ για αυτή. Σίτι

Η Μπασακσεχίρ στα… χνάρια της Χιρόνα

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γκοκσέλ Γκιουμούσνταγκ, δήλωσε σε μια ανακοίνωση: «Η Ίστανμπουλ Μπασακσεχίρ έχει επιτύχει πολλά στο τουρκικό ποδόσφαιρο παρά τη νεανική της ηλικία και σήμερα, με αυτήν τη συνεργασία με την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο, σηματοδοτεί έναν άλλο ορόσημο για την Ίστανμπουλ Μπασακσεχίρ και το τουρκικό ποδόσφαιρο. Από την πρώτη στιγμή, έχουμε επαναλάβει σε κάθε ευκαιρία ότι οι προοπτικές και οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί και σήμερα το υπογραμμίζει ξανά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, περήφανοι και ενθουσιασμένοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της City Football Group για την προσέγγισή τους και την υποστήριξή τους στη διαδικασία. Ελπίζω ότι θα είναι επωφελής για την Ίστανμπουλ Μπασακσεχίρ και το τουρκικό ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση της CFG αναφέρει: «Η συμφωνία θα επιτρέψει στη CFG να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε διάφορα ποδοσφαιρικά έργα – συμπεριλαμβανομένης της μακροπρόθεσμης ποδοσφαιρικής στρατηγικής, της αναζήτησης ταλέντων, του σκάουτινγκ και της μεθοδολογίας εκπαίδευσης – καθώς η Ίστανμπουλ Μπασακσεχίρ στοχεύει στην ανάπτυξη και την επιτυχία. Αντίστροφα, η συνεργασία θα βοηθήσει την CFG να αυξήσει τη γνώση και να αναπτύξει σχέσεις στην Τουρκία, μια φιλόδοξη ποδοσφαιρικά χώρα και αναπτυσσόμενο δημιουργό ταλέντων. Αυτό θα παρέχει επίσης στην CFG την ευκαιρία να συνεργαστεί σε αναδυόμενες περιοχές ποδοσφαίρου με μια ομάδα που έχει μια κοινή οπτική».

Διαβάστε επίσης: Γκουαρντιόλα, στα ντέρμπι… δεν είναι Σίτι – Ο τραγικός απολογισμός!

Η Μπασακσεχίρ μπορεί να είναι αισιόδοξη ότι με τη βοήθεια της CFG, θα ανέβει πάλι στην κορυφή της τουρκικής Super Lig, όπως έχει κάνει η Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Βέβαια, μπορεί να υπάρξουν κάποιοι λόγοι ανησυχίας δεδομένου του πώς άλλες ομάδες της CFG έχουν… χαθεί υπό την καθοδήγηση της ομάδας.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ