ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο Τέμπας επιμένει: «Οι αποχωρήσεις των Ρονάλντο και Μέσι δε πλήγωσαν τη La Liga»!

Ο Χαβιέ Τέμπας προχώρησε σε δηλώσεις και ξεκαθάρισε πως οι αποχωρήσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι... δε πλήγωσαν την La Liga.

Ο Τέμπας επιμένει: «Οι αποχωρήσεις των Ρονάλντο και Μέσι δε πλήγωσαν τη La Liga»!

Ο Κιλιάν Μπαπέ αναμένεται να μετακινηθεί στην Ισπανία το καλοκαίρι για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος παίκτης, αφού ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα όταν λήξει η συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν. Η παρουσία του Μπαπέ στην La Liga μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ισπανικό Πρωτάθλημα, όπως έκαναν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, όταν αγωνίζονταν στη «Βασίλισσα» και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Ο Χαβιέ Τέμπας επιμένει ότι η La Liga δεν υπέστη ζημία από τις αποχωρήσεις των δύο θρυλικών ποδοσφαιριστών και πιστεύει ότι η άφιξη του Μπαπέ στη Μαδρίτη θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Οι αποχωρήσεις του Ρονάλντο και Μέσι δεν προκάλεσαν καμία ζημιά επειδή δε συρρίκνωθηκε η Λίγκα μας, αλλά μαζί με αυτούς, σίγουρα θα είχαμε γρηγορότερη ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος της La Liga στην «A Bola». «Η γαλλική Λίγκα με Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν αυξήθηκε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στην Ιταλία και τα έσοδα της ιταλικής Λίγκας δεν αυξήθηκαν, τα δικά μας όμως έγιναν ακόμη και αν τους χάσαμε και τους δύο. Ο λόγος είναι ότι τόσο οι χορηγοί όσο και τα Μέσα ενδιαφέρονται περισσότερο για το να είναι ο ανταγωνισμός οικονομικά βιώσιμος, ώστε επτά χρόνια αργότερα να συνεχίσει να είναι πολύ ανταγωνιστικός και στην Ισπανία να υπάρχουν πάντα πολύ καλοί παίκτες. Φέτος έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, πέρυσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν σε καλό επίπεδο, η Ατλέτικο έχει τον Αντουάν Γκριεζμάν, αν έρθει ο Μπαπέ αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να αυξηθούμε ακόμα πιο γρήγορα». Τέμπας

Ο Τέμπας θεωρεί πως η La Liga είναι το κορυφαίο Πρωτάθλημα

Η Premier League είναι η κυρίαρχη δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς είναι το πλουσιότερο Πρωτάθλημα στην Ευρώπη και διαθέτει τη φήμη της πιο ελίτ διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Τέμπας πιστεύει ότι η La Liga είναι στην κορυφή όσον αφορά τον αθλητικό τομέα.

Προσέθσε: «Προσθέτοντας τα budgets όλων των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, το συνολικό budget της Premier League είναι 1.8 φορές μεγαλύτερο από της La Liga, αλλά είμαστε σε έναν τομέα όπου δεν είναι όλα οικονομικά, υπάρχει και η αθλητική πτυχή και, σε αυτήν την πτυχή, η ευρωπαϊκή μας ιστορία των τελευταίων ετών προηγείται, έχουμε κερδίσει το 60% των τίτλων, στο τρέχον Champions League υπάρχουν τέσσερις ισπανικές και δύο αγγλικές ομάδες, αυτό που πρέπει να δούμε στο ποδόσφαιρο είναι η ισορροπία μεταξύ των δύο πτυχών, της αθλητικής και της οικονομικής, στην πρώτη είμαστε καλύτεροι, στη δεύτερη νικά η Premier League».

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Η γκέλα φέρνει νεύρα και νέες απώλειες

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι η επιβεβαίωση της μετακίνησης του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτη είναι απλώς θέμα χρόνου, ο επιθετικός δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν. Αναφέρεται ότι οι εκπρόσωποι του Γάλλου πρόσφατα συναντήθηκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ