ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Χόιλουντ δείχνει τον δρόμο στη Γιουνάιτεντ (vid)

Να περάσει ο επόμενος για τη Γιουνάιτεντ και τον Ράσμους Χόιλουντ (2-1 την Λούτον).

Ο Χόιλουντ δείχνει τον δρόμο στη Γιουνάιτεντ (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράσμους Χόιλουντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε 3η συνεχόμενη νίκη επικρατώντας της Λούτον με 2-1. Δύο γκολ από τον Δανό επιθετικό που βγάζει… φωτιές!

Το ματς

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο κολλητές νίκες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να πανηγυρίσει ένα ακόμη «τρίποντο» σε επίπεδο Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φιλοξενήθηκαν από τη Λούτον στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Θεωρητικά η Γιουνάιτεντ ήταν το φαβορί της αναμέτρησης όμως η μαχητική Λούτον έχει δείξει πως παλεύει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια μην υπολογίζοντας αντίπαλο.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τη Γιουνάιτεντ να μπαίνει εκπληκτικά. Μόλις στο 39ο δευτερόλεπτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ράσμους Χόιλουντ. Ο Δανός επιθετικός βγήκε στην κόντρα, πέρασε τον τερματοφύλακα της Λούτον και πλάσαρε σε κενή εστία. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 7′ η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Γκαρνάτσο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Χόιλουντ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Με αυτά τα δύο τέρματα ο Δανός έγραψε ιστορία! Έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην Premier League που σκοράρει σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Το καθαρό προβάδισμα πάντως δεν έμεινε για πολύ στα χέρια των φιλοξενούμενων. Στο 14′ ο Μόρις πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, νίκησε τους πάντες στους αιθέρες, κέρδισε και τον Ονάνα και μείωσε σε 2-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα ήταν ξέφρενος. Η Λούτον είχε τις ευκαιρίες της να φθάσει στην ισοφάριση, από την άλλη η Γιουνάιτεντ είχε τις στιγμές της να κάνει τρία τα τέρματά της. Τελικά όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι δύο ομάδες δεν είχαν σκοπό να αμυνθούν. Έπαιξαν για το γκολ. Η Λούτον μπορεί να είχε περισσότερο πάθος σε κάθε φάση όμως η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που έφθασε κοντά στο γκολ. Στο 58′ ο Ράσφορντ ολοκλήρωσε με σουτ μια υπέροχη ομαδική ενέργεια όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο της Λούτον. Τέσσερα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μπρούνο Φερνάντες να αγγίξει το 3-1 όμως το σουτ του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή. Στο 67′ η Γιουνάιτεντ σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία με τον Γκαρνάτσο να χάνει το γκολ από πολύ καλή θέση.

Μέσα στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και ο Χόιλουντ. Ο Δανός στο 78′ νικήθηκε από τον Καμίνσκι σε τετ α τετ. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Λούτον έκανε τη προσπάθειά της να κάνει το 2-2. Η Γιουνάιτεντ όμως κράτησε με σχετική ευκολία. Τελικό σκορ, 1-2!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ