ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Team of the Week: Νέα «αστέρια» για… φίλημα – Η ενδεκάδα της αγωνιστικής (vid)

Μια ακόμα αγωνιστική... με τους κορυφαίους να παίζουν μπάλα στον «Βασιλιά»! To Sportsking δημιούργησε την κορυφαία ενδεκάδα

Team of the Week: Νέα «αστέρια» για… φίλημα – Η ενδεκάδα της αγωνιστικής (vid)

Άλλη μια αγωνιστική… μας αποχαιρέτησε, για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μια αγωνιστική χωρίς πολλά ντέρμπι, αλλά με ΜΑΤΣΑΡΕΣ και με ποδοσφαιριστές που επιτέλους βοήθησαν τις ομάδες τους να βγουν από το “λήθαργο”!

Ένα σαββατοκύριακο στο οποίο μερικά… ανερχόμενα αστέρια έκαναν το step-up, ενώ φυσικά την τιμητική τους έχουν οι παλιοί και έμπειροι. Ο «Βασιλιάς» είδε όλα τα ματς της αγωνιστικής που πέρασε και δημιούργησε την κορυφαία ενδεκάδα!

Eνδεκάδα: Ράιμαν, Μαντσίνι, Κουντέ, Ντισασί, Λούκας Ερνάντεζ, Μαρμούς, Γιορέντε, Αντλί, Χόιλουντ, Λεβαντόφσκι, Μπαπέ

Ράσμους Χόιλουντ: Λούτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-2 

Ο Νορβηγός επιθετικός της ομάδας του Έρικ τεν Χαγκ έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Premier League και δικαίως έχει θέση βασικού και αναντικατάστατου στην Γιουνάιτεντ.

Κόντρα στην νεοφώτιστη Λούτον ήταν μαγικός και σκόραρε δύο γκολ, καθαρίζοντας την υπόθεση τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του. Έφτασε τα 7 γκολ σε 20 εμφανίσεις του στο αγγλικό πρωτάθλημα και τα καλύτερα έρχονται.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Θέλτα – Μπαρτσελόνα 1-2

Τι να πει κανείς για τον Πολωνό επιθετικό; Ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες στο φετινό ναυάγιο της Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκει… την διάθεση και βγαίνει μπροστά, σώζοντας την ομάδα του σε ένα ακόμα ματς!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σκόραρε και τα δύο γκολ των Καταλανών και χάρισε ένα ακόμα τρίποντο στην ομάδα του, φτάνοντας τα 12 γκολ στην La Liga.

Κίλιαν Μπαπέ: Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Υπόδειγμα επαγγελματία! Ο Γάλλος επιθετικός λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκίνησε το ματς από τον πάγκο, ωστόσο με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έκανε αισθητή την παρουσία του.

Σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και απέδειξε πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίζει στο… 100% για να τιμήσει την φανέλα που φοράει.

Μάρκος Γιορέντε: Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 5-0

Σπουδαία εμφάνιση για τον 29χρονο μέσο της ομάδας του Σιμεόνε, καθώς σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του φτάνοντας τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Το κομπιούτερ των ροχιμπλάνκος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και όλοι ευελπιστούν να δείξει το ίδιο πρόσωπο και στο ματς κόντρα στην Ίντερ.

Αντλί: Χαϊντεχάιμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2

Το τραίνο της Μπάγερ Λεβερκούζεν προελαύνει και δείχνει ασταμάτητο! Οι παίκτες του Τσάμπι ΑΛόνσο σημείωσαν ένα ακόμα σπουδαίο διπλό, φεύγοντας με το τρίποντο από την έδρα της Χαϊντεχάιμ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντλί.

Ο 23χρονος εξτρέμ των Γερμανών χάρισε ένα έτοιμο γκολ στον Φρίπονγκ, ενώ κλείδωσε με δικό του γκολ το τρίποντο. Για αυτόν τον λόγο και για άλλους πολλούς, η Λεβερκούζεν τον κοστολογεί στα 35 εκατ. ευρώ.

Μαρμούς: Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρακνφούρτης 3-3 

Η ματσάρα της αγωνιστικής και όχι λόγω ονομάτων, αλλά λόγω του σκορ και της εμφάνισης. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την νίκη στα χέρια τους, όμως η Φράιμπουργκ αντέδρασε. Η Άιντραχτ έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και ο Ομάρ Μαρμούς έκανε το καλύτερο φετινό του ματς, καθώς σκόραρε 2 γκολ, ενώ χάρισε και μια ασίστ.

O Aιγύπτιος έφτασε στα 9 γκολ και στις 5 ασίστ στo Bundesliga.

Λούκας Ερνάντεζ: Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Ο αριστερός μπακ των Παριζιάνων ήταν καταλυτικός στο μεγάλο «διπλό» των πρωταθλητών κόντρα στην Ναντ! Ο Γάλλος σταρ σημείωσε το πρώτο του γκολ στην φετινή σεζόν στην Ligue 1 και οδήγησε την ομάδα του Ενρίκε σε μια νίκη-βάλσαμο.

Ντισασί: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις της Τσέλσι τους τελευταίους μήνες ήταν και αυτή του Ντισασί.  O 25χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ήταν σε εξαιρετικό βράδυ κόντρα στην παντοδύναμη ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Κατάφερε να σβήσει τις επιθετικές ενέργειες του Χάαλαντ και της παρέας του και μετά από καιρό… επιβεβαίωσε για ποιον λόγο «μόχθησε» για να τον αποκτήσει η Τσέλσι.

Μαντσίνι: Φροζινόνε – Ρόμα 0-3

Μετά την έλευση του Ντε Ρόσι στον πάγκο της ομάδας, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα έχουν κάνει το βήμα παραπάνω και δείχνουν να λειτουργούν σε κατάσταση πρωταθλητισμού.

Ο Ιταλός αρχηγός των Ρωμαίων έκανε πλάκα στους επιθετικούς των γηπεδούχων και είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αμυντική γραμμή των “τζιαλορόσι”. Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον πολύπειρο στόπερ.

Κουντέ: Θέλτα – Μπαρτσελόνα 1-2

Ο Κουντέ σίγουρα… δεν έχει βρει τον εαυτό του στην Μπαρτσελόνα. Όμως η αλήθεια είναι πως ο Γάλλος έχει μερικές εκλάμψεις ποιότητας, δείχνοντας τον ποδοσφαιριστή που έκανε φοβερές σεζόν με την Σεβίλλη.

Μετά από καιρό έκανε μια μεστή εμφάνιση και ήταν εξαιρετικός «δένοντας» την δεξιά πλευρά των Καταλανών.

Ράιμαν: Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου 3-2

Και η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Μπόχουμ με την Μπάγερν Μονάχου να δέχεται την ήττα με 3-2 και να είναι πλέον στο -8 από την κορυφή. Κορυφαίος του ματς ήταν φυσικά ο πολύπειρος γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ράιμαν!

Στα 35 του χρόνια έβγαλε… πολλές ακραίες επεμβάσεις και οι επιθετικοί του Τούχελ τραβούσαν τα μαλλιά τους, με τις μαγικές επεμβάσεις του Γερμανού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ