ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (20/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (20/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι μάχες του Champions League δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Περσινή φιναλίστ στο Champions League, η Ίντερ θέλει να επαναλάβει την ίδια πορεία και φέτος. Και να κατακτήσει το τρόπαιο, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης. Η επανέναρξη της διοργάνωσης τη βρίσκει σε εξαιρετική κατάσταση, με εννιά νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια σε όλες της διοργανώσεις. Και με την πορεία της στο πρωτάθλημα να είναι ασταμάτητη, αφού έφτασε πλέον στο συν εννιά από τη δεύτερη Γιουβένους, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Τελευταία της νίκη το βράδυ της Παρασκευής, που διέλυσε με 4-0 τη Σαλερνιτάνα στο Μιλάνο έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Τους Τουράμ, Λαουτάρο, Ντούμφρις και Αρναούτοβιτς. Βγήκε δεύτερη στον όμολο, παρά το γεγονός πως δεν έκανε ήττα (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες), ο Ιντζάγκι τόνισε πως θέλει να βρεθεί και πάλι στον τελικό. Μπήκε στη λίστα ο εξτρέμ Μπιουκάνν, εκτός είναι ο Κουδράδο.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Ξέσπασε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελευταίο της παιχνίδι, επικρατώντας με 5-0 τηε Λας Πάλμας στο Μετροπολιτάνο το περασμένο Σάββατο. Ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο, από το 15' έως το 20' έφερε το 2-0 για την ομάδα του Σιμεόνε, που δεν πήρε το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος και με τρία τέρματα ακόμα πήρε την εύκολη νίκη και με μεγάλη διαφορά. Ερχόταν από τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, απέναντι στη Σεβίλλη και στην Μπιλμπάο, από την οποία έχασε με 0-1 στο Κύπελλο. Στο Champions League πήρε την πρώτη θέση απέναντι σε Λάτσιο, Φέγενορντ και Σέλτικ, αλλά η κληρωτίδα δεν ήταν ευνοϊκή με εκείνη καθώς η Ίντερ είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη αντίπαλος και με μεγάλη εμπειρία. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λεμάρ και Αθπιλικουέτα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Απόλυτα επιτυχημένη ήδη η παρουσία της στη διοργάνωση. Πέρασε ως δεύτερη από τη φάση των ομίλων, πίσω μόνο από την Άρσεναλ και μπροστά από τις Λανς, Σεβίλλη στο Group B. Σε καταπληκτική κατάσταση η Αϊντχόφεν, καθώς στα 25 τελευταία παιχνίδια της σε Ολλανδία και Ευρώπη μετράει 17Ν-7Ι-1Η! Είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στην Eredivisie, όπου είναι αήττητη μετά από 22 αγωνιστικές, με ρεκόρ 20(!) νίκες και δύο ισοπαλίες. Κυριαρχεί μάλιστα με τον τρόπο που μαρτυρά και το +60(!) του goal difference, με 70 γκολ ενεργητικό και μόλις 10 παθητικό. Τρομερή σεζόν κάνει ο Ντε Γιονγκ, καθώς μετράει 19 γκολ και οκτώ ασίστ. Τιλ, Σαλιμπαρί, Τίλμαν, Λοσάνο και Πέπι προσφέρουν πολυφωνία στην επίθεση. Μπέλα-Κότσαπ και Λανγκ δύο επιβεβαιωμένες απουσίες, αμφίβολοι ωστόσο και οι Μπακαγιόκο, Τιλ.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Απρόσμενα στιβαρή η εικόνα της Ντόρτμουντ στο Champions League. Έκανε το «μπαμ» στη φάση των ομίλων, καθώς πέρασε πρώτη από το Group F απέναντι σε Παρί, Μίλαν και Νιούκαστλ! Έκλεισε ωστόσο το 2023 με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στη Bundesliga, ενώ αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Με την επιστροφή της στη δράση πάντως έδειξε να ξεπερνά το ψυχολογικό/σωματικό άδειασμα. Αήττητη μέσα στο 2024, καθώς μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου φέτος δεν έχει καμία ελπίδα για τίτλο και δίνει μάχη τετράδας. Οι Φούλγκρουκ (11 γκολ, επτά ασίστ), Μάλεν (εννέα γκολ) και Μπραντ (έξι γκολ, οκτώ ασίστ) αποτελούν την πλέον συνεπή της τριάδα σε δημιουργία και εκτέλεση. Αντεγέμι, Αλέ καθώς και Ενμέτσα είναι νοκ άουτ για την αναμέτρηση στην Ολλανδία. Αμφίβολος και ο Μάλεν για τους Βετσφαλούς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ