ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ράτκλιφ το… «Νιού Τράφορντ» και τα λάθη της Γιουνάιτεντ που διορθώνει ο 71χρονος (pic/vid)

Σηκώνει μανίκια ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για να βάλει το λιθαράκι του στην ανέγερση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι ενέργειες θα κάνει ο 71χρονος επιχειρηματίας.

Ο Ράτκλιφ το… «Νιού Τράφορντ» και τα λάθη της Γιουνάιτεντ που διορθώνει ο 71χρονος (pic/vid)

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την είσοδό του στη διοίκησή της ετοιμάζει διαφόρων ειδών πρωτοβουλίες. Ο νέος επενδυτής από τις Ηνωμένες Πολιτείες έλαβε ενημέρωση για την έγκριση της επένδυσης του 1,3 δισεκατομμυρίου λιρών για την αγορά του 27,7% των μετοχών της ομάδας. Μεταξύ άλλων, έθιξε την κατάσταση της Γιουνάιτεντ και τη δομή της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

Αρχικά ξεκίνησε σχολιάζοντας πως ήταν όνειρο για τον ίδιο η ανάμειξή του με τους «κόκκινους διαβόλους». «Είναι ένα παιδικό όνειρο, αλλά συνήθως δεν πραγματοποιείται ποτέ. Αυτό είναι η εξαίρεση. Η επένδυσή μου κυβερνάται από την καρδιά. Αυτή δεν είναι μια οικονομική επένδυση για μένα. Αν ήθελα να κάνω μια οικονομική επένδυση, θα αγόραζα μια άλλη εταιρεία…

Ο μόνος λόγος για τον οποίο αναμείχθηκα είναι επειδή θέλω να δω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επανέρχεται εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται. Μπορεί να είμαι προκατειλημμένος, αλλά πιστεύω ότι είναι ο μεγαλύτερος και πιο γνωστός σύλλογος στον κόσμο. Θα έπρεπε να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο».

Ο Ράτκλιφ επίσης εξέφρασε την άποψη ότι η τωρινή δομή της ομάδας δεν είναι καλή, αναφέροντας το περιστατικό με τις αναφορές του Έρικ Τεν Χαγκ προς τον CEO. Τονίζει ότι αυτοί οι τύποι ανθρώπων δεν θα έπρεπε πλέον να υφίστανται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ότι είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι οι σωστοί άνθρωποι βρίσκονται στις κατάλληλες θέσεις για να λειτουργεί ο σύλλογος. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι σωστοί άνθρωποι θα καταλήξουν στις σωστές θέσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάθε άτομο στη διοίκηση πρέπει να είναι παγκόσμιας κλάσης. Πρέπει να δημιουργήσουμε θετικό, υποστηρικτικό, φιλικό, ποιοτικό περιβάλλον. Αυτή η κουλτούρα έλειπε πριν», είπε ο 71χρονος ιδιοκτήτης της INEOS.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ετοιμάζει νέο γήπεδο ο Ράτκλιφ!

Ο νέος επενδυτής έχει δηλώσει την αποστολή του να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή του αγγλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και αρχή μιας τέτοιας επιχείρησης είναι μια νέα έδρα, δίπλα ακριβώς από το «Ολντ Τράφορντ» για να «εξυπηρετήσει τη Βόρεια Αγγλία», όπως αναφέρει ο ίδιος! Στοχεύει δηλαδή στη μετατροπή της έδρας της Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ του Βορρά» με την κατασκευή ενός νέου γηπέδου χωρητικότητας έως και 90.000 ατόμων δίπλα στο υπάρχον.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ράτκλιφ είπε ότι θα εξακολουθούσε να αποτυπώνει τις απόψεις του Φέργκιουσον: «Μιλάω με τον Σερ Άλεξ κάθε τόσο. Εξακολουθεί να έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για το θέμα. Και αυτό το ακούω πάντα».

Το μείζον θέμα του Μέισον Γκρίνγουντ

Κατόπιν, καυτηρίασε την κατάσταση σχετικά με την περίπτωση του Μέισον Γκρίνγουντ. «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Θα πάρουμε μια απόφαση και θα την αιτιολογήσουμε. Προφανώς είναι δανεικός, αλλά δεν είναι ο μόνος. Έχουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους πρέπει να ασχοληθούμε και για τους οποίους πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, οπότε θα το κάνουμε.

Η διαδικασία θα είναι η εξής: να κατανοήσουμε τα γεγονότα και όχι τη διαφημιστική εκστρατεία και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να πάρουμε μια δίκαιη απόφαση με βάση τις αξίες που βασικά είναι αν είναι καλό παιδί ή όχι, και να απαντήσουμε θα μπορούσε να παίξει ειλικρινά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλά και θα ήμασταν άνετοι με αυτό και θα ήταν άνετοι οι οπαδοί με αυτό».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ