ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (21/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (21/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι μάχες του Champions League δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): «Ο Ματσάρι είναι ένας φίλος της οικογένειας και είναι πάντα οδυνηρό να απολύεις έναν φίλο. Τον ευχαριστώ για το γεγονός ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας και ήρθε για να βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή για εμάς». Με αυτή τη δήλωση ο Ντε Λαουρέντις, ιδιοκτήτης της Νάπολι, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της ομάδας με τον Ιταλό προπονητή και σήμερα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται στον πάγκο ο Φραντσέσκο Καλτσόνα, που είναι προπονητής και στην εθνική Σλοβακίας. O Ματσάρι πλήρωσε την κακή πορεία της Νάπολι στο πρωτάθλημα και φυσικά τα δύο τελευταία αποτελέσατα. Ήττα με 1-0 από τη Μίλαν, ισοπαλία 1-1 με την Τζένοα με γκολ στο τέλος και 9η θέση για τους περσινούς πρωταθλητές, που ρίχνουν πια όλο το βάρος τους στο Champions League και στο να διακριθούν εκεί. Στον όμιλο η Νάπολι ήρθε δεύτερη πίσω από τη Ρεάλ, αφήνοντας πίσω της Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου και έχοντας τρεις νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Ξεπέρασε το σοκ της ισοπαλίας με τη Γρανάδα και επικράτησε με 2-1 της Θέλτα στο Βίγκο η Μπαρτσελόνα, η οποία μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους οχτώ βαθμούς μετά την ισοπαλία της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγεκάνο. «Μου
έδωσαν μια στατιστική που έλεγε ότι, σύμφωνα με τα Big Data, θα ήμασταν πρώτοι στο πρωτάθλημα αν κρίναμε με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν», είπε ο Τσάβι προκαλώντας και πάλι πολλές συζητήσεις γύρω από το όνομά του. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες έκανε στον όμιλο και πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Πόρτο και πιο πίσω τις Σαχτάρ και Αντβέρπ. Πήγε στην Ιταλία με προβλήματα αφού δεν υπολογίζει στους Φεράν Τόρες, Ζοάο Φέλιξ, Μπαλντέ, Γκάβι, Σέρτζι Ρομπέρτο και Μάρκος Αλόνσο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (19:00): Η ευφορία από τις πρόσφατες επιτυχίες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, διακόπηκε απότομα στη γκέλα ολκής απέναντι στη Λαμία. Το τελικό 2-2 στη Λεωφόρο στέρησε από τον Παναθηναϊκό την κορυφή της Stoiximan Super League,
καθώς η ΑΕΚ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 39', ο Παναθηναϊκός γύρισε το ματς από το 0-1. Και πήρε προβάδισμα στο 59', εντούτοις η Λαμία των δέκα παικτών ισοφάρισε με τον Τσιλούλη στο 68'! Και κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του τίτλου. Με κάβα το 1-0 της νίκης του στην Τούμπα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, έχει ωστόσο και την πίεση του φαβορί. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Τερίμ, αμφίβολος ο Τσέριν με ενοχλήσεις στη μέση. Αγωνία για τον Μπακασέτα, καθώς το πρωί της Τετάρτης η επιτροπή εφέσεων θα αποφασίσει ουσιαστικά τη συμμετοχή του ή μη στο ματς.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (19:00): Μετά από ένα εκπληκτικό διάστημα με 16 νίκες σε 17 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ μοιάζει ξαφνικά να έκλεισε τον διακόπτη! Έπαιξε τρία σερί στην Τούμπα και υπέστη ισάριθμες απώλειες. Μετά το 1-1 με την ΑΕΚ καθώς και το 0-1
από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, ήρθε η συντριβή στο 1-4 από τον Ολυμπιακό! Αποτέλεσμα που «γκρέμισε» τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Πνευματική κυρίως η κόπωση στον «Δικέφαλο» και σε δεύτερο χρόνο σωματική. Σε αυτό το σερί των ντέρμπι ωστόσο, ο «Δικέφαλος» ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Κουβαλώντας τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και το 0-1 από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, πάει ξεκάθαρα με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς της Λεωφόρου. Έχει δείξει πώς ξέρει να αντιδράει σε ζόρικες καταστάσεις, εντούτοις τώρα πάει σε παιχνίδι do or die. Με Τάισον η αποστολή, ίδιο με του Μπακασέτα το καθεστώς συμμετοχής του Βραζιλιάνου.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ