ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Όλα τα βλέμματα στη Βουδαπέστη. Εκεί που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος για τα playoffs του Europa Conference League (22:00).

Να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στην Βουδαπέστη θέλει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 1-0 στο Φάληρο, με αποτέλεσμα να ορίζουν τη μοίρα τους στην Groupama Arena. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη μάχη με τους Ούγγρους ο Ολυμπιακός, καθώς προέρχεται από το απίθανο πάρτι στην Τούμπα. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε φύλλο και φτερό τον ΠΑΟΚ, μπαίνοντας ξανά γερά στο κόλπο του εφετινού τίτλου στην Super League. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για την αποψινή μάχη βρίσκεται κανονικά ο Κίνι, ενώ θυμίζουμε, πως εκτός λίστας είναι οι Ναβάρο, Μπιανκόν, Ζ. Μαρτίνς (τραυματίας), Βέζο, Καμπράλ, Άμπι και Μπρίνιτς. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως οι παίκτες προτιμούν να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο, ακόμη και αν είναι των αντιπάλων, παρά σε άδειο γήπεδο. Εμείς ερχόμαστε από μια κόλαση, τα πήγαμε μια χαρά και δεν νομίζω πως οι παίκτες μας θα επηρεαστούν. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση, παντού θα υπάρχει κόσμος που θα υποστηρίζει την ομάδα του. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να πιέσουμε στο μισό του αντιπάλου και να είμαστε αυτοί που θα έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Όποιος προπονητής θέλει να με ακολουθήσει, θα πρέπει να πιέζει ψηλά. Όλοι όμως είναι καλοί παίκτες και προσαρμόζονται. Μου αρέσει πώς ανταποκρίνονται ως τώρα. Θέλω ακόμη και η άμυνα να γίνεται ψηλά. Το ευχάριστο είναι πως και με διαφορετικές επιλογές παικτών στα τελευταία ματς, όλοι ανταποκρίθηκαν», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Στην αντίπερα όχθη, η Φερεντσβάρος δεν είχε αγώνα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάπως έτσι, είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλύτερα για την αποψινή μάχη με τον Ολυμπιακό. Με το μαχαίρι στα… δόντια θα μπουν οι Ούγγροι, προκειμένου να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Τις υπηρεσίες του Τραορέ θα στερηθεί ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι Εσίτι (χαφ), Ενγκουέν (εξτρέμ) και Οβούσου (εξτρέμ). «Πολλοί λένε πως είναι το ματς της χρονιάς, αλλά για μένα είναι περισσότερο το ματς της στιγμής. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και θέλω να εμπλέξω σε αυτό όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και τους συνεργάτες και τους φιλάθλους μας. Θα είμαστε ενωμένοι και θέλω να υπάρχει κολασμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλω να ζητήσω από όλους να πιστεύουν στην ομάδα ως το τελευταίο λεπτό ότι μπορούμε να νικήσουμε. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο γεμάτοι πάθος και να παλέψουμε, ο στόχος μας είναι να παίξουμε οργανωμένα και με μεγάλη πίστη για 100 λεπτά», δήλωσε ο τεχνικός της Φερεντσβάρος για το ματς με τον Ολυμπιακό.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ