ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

H Mίλαν έσωσε το… τομάρι της από τα νύχια της Ρεν (vid)

Αν δεν ήταν σε καλή βραδιά η επίθεση της Μίλαν τότε θα είχε σοβαρή πρόβλημα. Η Ρεν νίκησε τους «Ροσονέρι» (3-2) αλλά δεν έφθασε στην επική ανατροπή.

H Mίλαν έσωσε το… τομάρι της από τα νύχια της Ρεν (vid)

H Ρεν τα έδωσε όλα! Σημείωσε τρία γκολ (όλα από τον Μπουριγκό) όμως η Μίλαν έσωσε την πρόκριση χάρις την επίθεσή της. Γιόβιτς και Λεάο βρήκαν τις απαντήσεις, δεν έσωσαν την ήττα αλλά τουλάχιστον διαφύλαξαν την πρόκριση στην ομάδα τους.

Το ματς

Το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο άφηνε ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στη Ρεν. Η γαλλική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης υποδέχθηκε στην έδρα της τους «Ροσονέρι». Η πίστη για την μεγάλη ανατροπή ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των οπαδών της Ρεν. Η «καυτή» ατμόσφαιρα προμήνυε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης και κατ’ επέκταση ένα δύσκολο βράδυ για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στο 11′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπουριγκό. Η χαρά των Γάλλων όμως δεν κράτησε για πολύ. Η εμπειρία της Μίλαν και το κυνικό τελείωμα του Λούκα Γιόβιτς επανέφεραν τα πράγματα στο αρχικό τους στάδιο. Ο Σέρβος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ωραίο τρόπο έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια η Ρεν ήταν αυτή που είχε τις φάσεις για το γκολ και το προβάδισμα στο σκορ. Η Μίλαν με οριακά δική της τη κατοχή της μπάλας προσπαθούσε να περιορίσει τον αντίπαλο και τη δράση του. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-1 με τη Ρεν αρκετά καλύτερη από την αντίπαλό της.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτεροι. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των Ιταλών, πάτησαν την αντίπαλη περιοχή και βρέθηκαν φάτσα με το 2-1. Στο 53′ κέρδισε πέναλτι. Ο Μπουριγκό ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του. Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με τη χαρά και την πίστη για την ανατροπή του σκηνικού. Στο 58′ ο Ράφαελ Λεάο με όμορφη ενέργεια ισοφάρισε σε 2-2.

Το πείσμα της Ρεν όμως δεν είχε στεγνώσει. Οι Γάλλοι για ακόμη μια φορά βγήκαν στην επίθεση και για ακόμη και φορά δικαιώθηκαν. Στο 68′ ο Μπουριγκό έβγαλε ξανά λαγό από το καπέλο του. Ο ταλαντούχος άσσος σημείωσε και τρίτο γκολ κάνοντας το 3-2 με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια η Ρεν όσο και να ήθελε έμεινε από… καύσιμα. Η Μίλαν δεν δέχθηκε άλλο τέρμα. Το σκορ παρέμεινε ως έχειν. Οι Γάλλοι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με νίκη κόντρα στους Μιλανέζους.

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ