ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (22/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (22/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και η μάχη του Ολυμπιακού στο Europa Conference League δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00): Μάλλον απροετοίμαστη ήταν η Φερεντσβάρος για όσα συνάντησε στο Φάληρο. Δικαιολογημένα ωστόσο, καθώς ούτε ο Στάνκοβιτς ούτε το επιτελείο του ήξεραν τι να περιμένουν από τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του
Μεντιλίμπαρ. Η Φερεντσβάρος δεν κατάφερε -παρά σε ελάχιστα σημεία του αγώνα- να ξεδιπλώσει τις αρετές της, εντούτοις παραμένει μια καλοδουλεμένη ομάδα. Και ξεκούραστη συν τοις άλλοις, καθώς η ουγγρική ομοσπονδία φρόντισε να αναβάλει το παιχνίδι της για το πρωτάθλημα. Προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στη Φερεντσβάρος να φτάσει με φρέσκα πόδια στη ρεβάνς. O Βάργκα κάνει σεζόν καριέρας με 22 γκολ (εννέα ασίστ), ωστόσο εξίσου επικίνδυνος είναι ο Αμπού Φανί των 15 ασίστ (πέντε γκολ) την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Χαλμάι.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00) Ο ερχομός του Μεντιλίμπαρ λες και λειτούργησε σαν… μαγικό φίλτρο στον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος τεχνικός ήταν άριστα διαβασμένος στο 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο ματς του Φαλήρου, στην Τούμπα ωστόσο έδωσε ρεσιτάλ. Τόσο
το αρχικό του πλάνο, όσο και οι παρεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα έμοιαζαν μελετημένα στο 100%. Και το εκπληκτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ, ξαναβάζει τον Ολυμπιακό στον χάρτη του πρωταθλήματος. Τα τέσσερα γκολ ενεργητικό αποτυπώνουν την αλήθεια για το επίπεδο δημιουργίας των Πειραιωτών, ωστόσο το ένα παθητικό μάλλον τον κολακεύει. Ο Πασχαλάκης είπε «όχι» σε 3-4 περιπτώσεις, εντούτοις εμφάνισε κενά η ομάδα του Μεντιλίμπαρ στα μετόπισθεν. Τέτοια που πρέπει να αποφύγει οπωσδήποτε στη ρεβάνς της Βουδαπέστης με τη Φερεντσβάρος. Και οι 22 διαθέσιμοι παίκτες είναι στην αποστολή που πέταξε για την Ουγγαρία.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΑΝΣ (19:45): Η Φράιμπουργκ ψάχνει μία νίκη, ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα της δώσει ψυχολογία, την ώρα που δείχνει να ζορίζεται το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια, μετά το 0-0 με τη Λανς στον πρώτο αγώνα και το 3-3 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γερμανικό πρωτάθλημα συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Στη Γαλλία, πάντως, θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη, σε ματς που είχε ευκαιρίες. Σίγουρα, πάντως, θα μπορούσε να είχε βρει τουλάχιστον ένα γκολ, είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Το έχω ξαναγράψει, καλή ομάδα, δουλεμένη, αλλά φέτος έχει δύο… θέματα: Της λείπει το εύκολο γκολ και παρουσιάζει συχνά-πυκνά ζητήματα στην αμυντική της λειτουργία. Εκτός για το Φράιμπουργκ – Λανς είναι οι Γκίντερ (κεντρικός αμυντικός), Κεϊτέλ (μέσος), Κίερε (μεσοεπιθετικός), Λίνχαρτ (κεντρικός αμυντικός), Σμιντ (κεντρικός αμυντικός).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΑΝΣ (19:45): Η Λανς ήταν σχετικά υποτονική στο εκτός έδρας 1-1 με τη Ρεμς για τη Ligue 1. Βρήκε άμεσα απάντηση στο γκολ του Ντιακιτέ (41’), σκοράροντας με τον Σαΐντ στο 45+1’, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δεν έκανε πολλά πράγματα και μάλλον το 1-1 ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Επίσης, στον πρώτο αγώνα, στο γήπεδό της, περιμέναμε να είναι λίγο πιο δυναμική. Όχι ότι ήταν κακή, όμως, θα μπορούσε να πιέσει περισσότερο την αντίπαλό της. Δέχτηκε αρκετές φάσεις, θα μπορούσε, όμως, να είχε σκοράρει κιόλας. Το έκανε, για την ακρίβεια, αλλά ακυρώθηκε (Χαϊνταρά στο 70’) για οφσάιντ. Τιμωρημένος ο Ντάνσο (κεντρικός αμυντικός), δίνονται εκτός και ο Καμπό (εξτρέμ), Μασάδο (αριστερό μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ