ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (23/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (23/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο
της ημέρας.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Η Λεβερκούζεν βρέθηκε στο +8 από την Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Η ίδια νίκησε 2-1 τη Χάιντενχαϊμ εκτός έδρας και εκμεταλλεύτηκε την ήττα-σοκ της πρωταθλήτριας από την Μπόχουμ. Καλή η εμφάνισή της, ήλεγξε τον αγώνα και θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα τέρματα.  Ο Φρίμπονγκ στο 45+2’ από ασίστ του Αντλί και ο Αντλί στο 81’ από ασίστ του Βιρτζ, «υπέγραψαν» τη νίκη για τις «ασπιρίνες». Μάλιστα, ο Βιρτζ, δευτερόλεπτα πριν το δεύτερο γκολ, είχε έναν «κεραυνό» στο (οριζόντιο) δοκάρι! Συνεχίζει αήττητη με 18 νίκες και 4 ισοπαλίες και απόψε θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα. Δίνονται εκτός για το Λεβερκούζεν – Μάιντς ο Μπονιφάς (επιθετικός) και ο Αρτούρ (δεξί μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Η νέα αλλαγή προπονητή έφερε αποτελέσματα στη Μάιντς. Στο ντεμπούτο του Μπο Χένρικσεν, νίκησε 1-0 την Άουγκσμπουργκ και πήρε ανάσα και ψυχολογία για τη «μάχη» που δίνει για την παραμονή. Έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, «καθάρισε» με το γκολ του Φαν ντεν Μπεργκ, είχε χαμένο πέναλτι με τον Αμίρι στο 45+5’ αλλά και αρκετές ευκαιρίες να «κλείδωνε» τη νίκη χωρίς άγχος. Δεν άλλαξε κάτι δραματικά, θα χρειαστεί άμεσα κι άλλες επιτυχίες για να μπορέσει να ελπίζει βάσιμα. Αυτήν την στιγμή, πάντως, απέχει 8 βαθμούς από την παραμονή. Ήταν η δεύτερη νίκη της και η πρώτη (2-0 τη Λειψία) ήταν στο ντεμπούτο του προηγούμενου προπονητή της. Δίνονται εκτός οι Μπελ (κεντρικός αμυντικός), Φερνάντες (κεντρικός αμυντικός), Χάνσε-Όλσεν (κεντρικός αμυντικός), Ονισίβο (επιθετικός), Βάιπερ (επιθετικός), αμφίβολος ο Αζόρκ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (22:00): Είχε μεγάλη ανάγκη από μια νίκη, αφού προερχόταν από δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Και κατάφερε να την πάρει αυτή τη νίκη μέσα στη Μαγιόρκα με δραματικό τρόπο. Ο Μερίνο στο 93' ήταν ο λυτρωτής για τους Βάσκους, πετυχαίνοντας με κεφαλιά το τελικό 2-1 και ολοκληρώνοντας την ανατροπή της Σοσιεδάδ. Η Μαγιόρκα προηγήθηκε νωρίς, αλλά έμεινε στο 38' με δέκα παίκτες με τους Βάσκους να το εκμεταλλεύονται, να κυριαρχούν και να το γυρίζουν στο τέλος. Μια νίκη που έφερε και πάλι τη Σοσιεδάδ στην έκτη θέση με 40 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Μπέτις. Με τη Μαγιόρκα θα τα πει ξανά την Τρίτη στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου, με το πρώτο ματς να έχει τελειώσει 0-0. Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της,
με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Κόντρα στη Βιγιαρεάλ δε θα έχει τους μπακ Οντριοθόλα, Μουνιόθ και Ελοστόντο και ο φορ Οϊαρθάμπαλ.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (22:00): Για πρώτη φορά στη σεζόν η Βιγιαρεάλ έμεινε αήττητη για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, έστω και αν απ' αυτά τα τέσσερα έχουν έρθει ισόπαλα. Αυτή τη φορά ήρθε 1-1 με τη Χετάφε εντός έδρας, σε ένα ματς πάντως που ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά ήταν αναποτελεσματική και άτυχη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 24', ισοφάρισε με τον Μορένο στο 56'. Πίεσε ασφυκτικά για να βρει δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει και έμεινε στο 1-1. Εχει απομακρυνθεί με εννιά βαθμούς πλέον από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα νιώθει περισσότερο άνετα. Ο Μαρθελίνο τόνισε ότι η Σοσιεδάδ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά η Βιγιαρεάλ θα πάει εκεί για να κερδίσει. Παραμένουν εκτός ο μπακ Φότ και οι χαφ Σουάρεθ και Τεράτς, μακροχρόνια έξω ο εξτρέμ Πινο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ