ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (25/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (25/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι κάτι παραπάνω από πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17:00): Η Τσέλσι παίζει για 4η φορά σε τελικό Λιγκ Καπ την τελευταία 10ετία, μόνο που έχει δύο σερί χαμένους, το 2022 από τη Λίβερπουλ και το 2019 από τη Μάντσεστερ Σίτι (στα πέναλτι και οι δύο). Επίσης, το 2015, το πήρε για τελευταία (και 5η) φορά, κερδίζοντας 2-0 την Τότεναμ. Για να φτάσει ως εδώ, απέκλεισε στον ημιτελικό τη Μίντλεσμπρο και πιο πριν τη Νιούκαστλ, την Μπλάκμπερν, την Μπράιτον, την Γουίμπλεντον. Στο πρωτάθλημα, πάντως, δεν πηγαίνει καλά φέτος. Έρχεται από το 1-1 με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, όπου προηγήθηκε με τον Στέρλινγκ στο 42’ και ισοφαρίστηκε στο 83’. Όμως, δέχτηκε μεγάλη πίεση και θα μπορούσε να είχε χάσει εύκολα κιόλας. Πάντως, είναι το δεύτερο παιχνίδι φέτος που δεν χάνει από τη Σίτι, είχε προηγηθεί το 4-4 του πρώτου γύρου. Μάλιστα, ο Ποκετίνο δηλώνει πως η προετοιμασία και η τακτική προσέγγιση της Τσέλσι θα είναι διαφορετική απ’ ότι στο πρόσφατο παιχνίδι τους στο «Άνφιλντ» (31/1), τότε που γνώρισε βαριά ήττα με 4-1. Πολλά τα προβλήματα για το Τσέλσι – Λίβερπουλ, εκτός είναι οι Τζέιμς (δεξί μπακ), Μπαντιασίλε (κεντρικός αμυντικός), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Λαβιά (μέσος), Τσουκουεμέκα (μέσος), Ουγκουτσούκου (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17:00): Η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει 9 φορές το τρόπαιο, με πιο πρόσφατη, το 2022 όταν κέρδισε την αποψινή της αντίπαλο (στα πέναλτι). Είναι η 3η παρουσία της σε τελικό την τελευταία δεκαετία, την προηγούμενη, το 2016, είχε χάσει στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στα ημιτελικά απέκλεισε τη Φούλαμ και πιο πριν είχε νικήσει τη Γουέστ Χαμ, την Μπόρνμουθ, τη Λέστερ. Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα «φυσάει» και σχετικά «αθόρυβα» διεκδικεί με καλές πιθανότητες τον τίτλο. Μετά το 4-1 επί της Λούτον, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες και γενικά η ομάδα του Κλοπ σκοράρει με πολύ μεγάλη άνεση. Το έκανε και στο σημαντικό διάστημα που δεν είχε τον Σαλάχ και αυτό δείχνει ότι έχει μεγάλη ποιότητα. Περιμένει τελείως διαφορετικό παιχνίδι ο Κλοπ και μαζί και την αντίδραση της Τσέλσι. Σίγουρα εκτός από τον τελικό οι Αλεξάντερ-Άρνολντ (δεξί μπακ), Άλισον (τερματοφύλακας), Τζόουνς (μέσος), Ζότα (επιθετικός), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Μπάιτσετιτς (μέσος), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός) και Ντόουκ (εξτρέμ). Την ίδια ώρα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Σαλάχ (επιθετικός), Νούνιες (επιθετικός), Σομποσλάι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18:00): Μια σεζόν που έμοιαζε χαμένη, ξαφνικά απέκτησε νόημα για τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν συνέβη τυχαία ωστόσο, αλλά από τη στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ έκατσε στον πάγκο των Πειραιωτών. Τρία παιχνίδια, ισάριθμες νίκες με τον Βάσκο στον πάγκο για τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα σε παιχνίδια ύψιστης σημασίας. Μετά το εκπληκτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Πειραιώτες πήγαν στη Βουδαπέστη για τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος. Με εξαιρετικό τακτικό πλάνο, ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις νίκες του και με το συνολικό 2-0 πήρε το εισιτήριο για την φάση των 16 του Conference League. Λογική, πειθαρχία στο χορτάρι, σωστό ροτέισον καθώς και ορθολογικό πλάνο μοιάζει να έχει ξανά η ομάδα του Πειραιά. Στο -5 από την κορυφή της Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός θα το παλέψει όσο μπορεί για τον τίτλο ενόψει και των playoffs. Ορτέγκα, Ντόη, Ρέτσος, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Ζέλσον Μαρτίνς καθώς και Άμπι είναι εκτός αποστολής.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18:00): Δύο ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα μετρούσε ο Αστέρας, πριν το 2-2 με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Έμεινε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή με γκολ των Μιριτέλο και Ζουκάνοβιτς, εντούτοις την «πάτησε» στο
φινάλε. Με τον Οικονόμου να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ. Πλήγμα στις αξιώσεις του Αστέρα για τα playoffs, καθώς πλέον είναι πλέον στο -4 από την 6η θέση και τη Λαμία. Έχει ωστόσο πιο ευνοϊκό πρόγραμμα, καθώς στις δύο τελευταίες στορφές της
κανονικής διάρκειας αντιμετωπίζει Κηφισιά (εντός) και Πανσερραϊκό (εκτός). Ρολάρει καλά επιθετικά η ομάδα του Ράσταβατς, εντούτοις είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Μουνάφο, Ζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο καθώς και Παπαδόπουλος είναι εκτός αποστολής για το ματς στο Φάληρο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ