ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα ψήγμα από το πάθος του Μόντριτς να είχαμε

Ο Λούκα Μόντριτς ξεφεύγει από το «πρότυπο για τον αθλητισμό». Ο Κροάτης όσο μεγαλώνει ανεβαίνει κι άλλες... σκάλες και δίνει μαθήματα ζωής.

Ένα ψήγμα από το πάθος του Μόντριτς να είχαμε

Υπάρχουν αθλητές και αθλητές. Προσωπικότητες και προσωπικότητες. Ο Λούκα Μόντριτς – θα πρέπει να – είναι μια κατηγορία μόνος του. Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες καλούνται να πατήσουν πάνω στα βιώματα του Κροάτη και μελλοντικά να δημιουργήσουν μια ταινία αφιερωμένη σε εκείνον. Ο 38χρονος έχει ζήσει πολλές ζωές σε ένα σώμα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δεν είναι μόνο το λαμπρό κεφάλαιο που συνεχίζει να γράφει όντας στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι από την πρώτη ημέρα της ζωής του, τα πρώτα του βήματα, τον πόλεμο, την προσπάθεια να σωθεί, να επιβιώσει, να ζήσει, να εξελιχθεί. Ο Λούκα Μόντριτς έχει να εξιστορεί άπειρα στιγμιότυπα της ζωής του. Της αθλητικής αλλά και αυτής εκτός χορταριού.

Διάβασε επίσης: Από μηχανής θεός Μόντριτς κι η Ρεάλ γλίτωσε γκέλα ολκής με Σεβίλλη! (vid)

Το μαγικό του κατόρθωμα το βράδυ της Κυριακής στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το νικητήριο τέρμα του στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη είναι απλά μια αφορμή. Στα 38 του ο Κροάτης μπήκε ως αλλαγή της στον αγωνιστικό χώρο στο 75′ όταν το σκορ ήταν στο 0-0. Έξι λεπτά μετά ήταν αυτός που με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και χάρισε στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης μια στιγμή σκέτη… ηδονή. Μόντριτς

Το πάθος του Λούκα Μόντριτς, οδηγός για τη ζωή όλων μας

Λέμε πως κάποιοι αθλητές είναι τα λαμπρά παραδείγματα του χώρου. Πως είναι τα πρότυπα των νέων παιδιών που ξεκινούν με όνειρα να μπουν στο μονοπάτι του πρωταθλητισμού. Ο Λούκα Μόντριτς όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι ένας δάσκαλος που υπενθυμίζει στους πάντες τι είναι η ζωή! Οι περισσότεροι 38χρονοι ποδοσφαιριστές στη θέση του ή έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους και βλέπουν αγώνες από την εξέδρα πίνοντας τις μπύρες τους. Ή συνεχίζουν να βρίσκονται στο χορτάρι απλά για να περιφέρονται. Εκείνος όντας χορτασμένος από τις πολλές και τεράστιες επιτυχίες που έχει το παλμαρέ του συνεχίζει να παλεύει. Λες και χθες ήταν η μέρα που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Λες και χθες πέτυχε το πρώτο τέρμα της καριέρας του.

Τι είναι αυτό που δίνει ζωή στον Λούκα Μόντριτς; Το πάθος! Αυτός είναι ο οδηγός του. Αυτή είναι η τροφή του. Και αυτή προσπαθεί με τρόπο να μεταλαμπαδεύσει. Η εικόνα του, ο τρόπος που ζει τη στιγμή και πανηγυρίζει έξαλλα το επίτευγμά του στον χθεσινό αγώνα ξεπερνάει ένα παιχνίδι. Ο 38χρονος προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε όλους εμάς. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Το πάθος και η θέληση είναι – και πρέπει να είναι – η κινητήριος δύναμη. Με αυτά τα όπλα όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουν… περίπατο. Όταν λοιπόν μιλάμε για αθλητικά πρότυπα, ας φροντίσουμε να βάζουμε στη συζήτηση και τον Λούκα! Το δικαιούται χωρίς να το ζητάει!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ