ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (27/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (27/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΛΟΥΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Η Λούτον είχε ένα εξαιρετικό διάστημα ενός μηνός. Από τις αρχές Γενάρη, μέχρι και το εκπληκτικό 4-4 με τη Νιούκαστλ, έτρεξε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων. Με τρεις προκρίσεις στο FA Cup, καθώς και το εκκωφαντικό 4-0 επί της Μπράιτον στο πρωτάθλημα. Πλέον ωστόσο μετράει τρεις σερί ήττες απέναντι σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Βασικός στόχος της σεζόν είναι η παραμονή στην Premier League, ωστόσο θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση για να
τα καταφέρει. Για την ώρα είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -4 από τη Νότιγχαμ με ένα μας λιγότερο. Είναι σκληρή ομάδα, καλή στην κόντρα, πολύ ευάλωτη εντούτοις στα μετόπισθεν. Αντεμπάγιο, Άντερσεν, Μπράουν, Λόκιερ καθώς και Νιακάμπα είναι νοκ άουτ για το ματς με την Σίτι.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΟΥΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): «Τρένο» πάει η ομάδα του Γκουαρδιόλα από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη. Τρέχει αήττητο σερί 17 αγώνων εντός κι εκτός συνόρων, με απολογισμό 15 νίκες καθώς και δύο ισοπαλίες… Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, πήρε δύο προκρίσεις στο Κύπελλο και επικράτησε 3-1 στην έδρα της Κοπεγχάγης για το πρώτο ματς της φάσης των 16 του Champions League. Μετά τις back to back νίκες κόντρα σε Μπρέντφορντ και Μπόρνμουθ, «κάθισε στον σβέρκο» της Λίβερπουλ, καθώς είναι μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο της Premier League. Πλην του τραυματία Γκβάρντιολ, ο Γκουαρδιόλα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του. Γεγονός που κάνει ακόμη πιο εύκολο το ροτέισον, καθώς το βάθος του ρόστερ της Σίτι είναι ασύγκριτο. Ειδικά όταν όλοι είναι υγιείς. Βασικοί στόχοι για φέτος είναι το πρωτάθλημα και το Champions League, εντούτοις η Σίτι δεν σνομπάρει την προοπτική κατάκτησης και του Κυπέλλου.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:30): Η επιπολαιότητα που δείχνει στο επιθετικό τρίτο έχει αρχίσει να στοιχίζει στη Σοσιεδάδ. Στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Μαγιόρκα ήταν καλύτερη και πιο δημιουργική, δεν ήταν όμως αποτελεσματική και έμεινε στο 0-0
αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς. Το ίδιο επιπόλαιη ήταν και στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τη Βιγιαρεάλ. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, 21 τελικές προσπάθειες, αλλά μόλις ένα γκολ. Με το κίτρινο υποβρύχιο να έχει έξι τελικές, αλλά τρία γκολ και να παίρνει τη νίκη με 3-1. Αρκετά βαρύ το πρόγραμμα για τους Βάσκους που είχαν και το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, ρίχνουν όλο το βάρος ωστόσο το Κύπελλο και την πρόκριση στον τελικό προκειμένου να διεκδικήσουν έναν τίτλο που θέλουν πάρα πολύ. Και που θα τους
απλοποιήσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Έχει πάει τέσσερις φορές σε τελικό και έχει δύο κατακτήσεις, το 1987 και το 2020. Αμφίβολος ο Οϊαρθάμπαλ που μπήκε πάντως στην αποστολή, εκτός ο εξτρέμ Μπαρενετσέα, ο στόπερ Ελουστόντο και ο δεξιός μπακ Οδριοθόλα.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:30): Τυχερή στην ατυχία της στο πρωτάθλημα η Μαγιόρκα, ήταν καλύτερη απέναντι στην Αλαβές στο εκτός έδρας ματς αλλά λίγο έλειψε να μην πάρει τίποτα από το παιχνίδι. Και να μπει σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα απ' αυτά που ήδη έχει, συνεχίζοντας τη μάχη για την παραμονή. Έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, τελικά η μπάλα την τιμώρησε στο 76' με την Αλαβές να ανοίγει το σκορ. Κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και τελικά και το γκολ με τον Νάστασιτς στο 88' να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Τρέλα για την πρόκριση στον τελικό, με τον Αγκίρε να παραδέχεται πάντως πως η ομάδα του μόνο φαβορί δεν είναι σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο. Τελευταία παρουσία σε τελικό το μακρινό 2003, όταν και το κατέκτησε για πρώτη και τελευταία φορά. Ο δεξιός μπακ Μαφέο είναι το μοναδικό πρόβλημα για τη Μαγιόρκα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ