Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Αφήνει… παραθυράκι παραμονής του Τσάβι!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Αφήνει… παραθυράκι παραμονής του Τσάβι!

Ο Τσάβι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν, αλλά ο Ντέκο αφήνει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο.

28.02.2024 | 20:48

Η Μπαρτσελόνα φέτος δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της και όλα δείχνουν πως θα τελειώσει τη σεζόν χωρίς κάποιον τίτλο. Έτσι, ο Τσάβι ανακοίνωσε πως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «Μπλαουγκράνα» ό,τι και αν γίνει μέχρι τότε. Ωστόσο, ο Ντέκο με δηλώσεις άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο της παραμονής.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ντέκο μίλησε πρόσφατα και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Τσάβι και για το αν υπάρχουν επαφές με τον πιθανό αντικαταστάτη του. «Δεν παίρνουμε καμία απόφαση για τον μελλοντικό προπονητή γιατί είναι νωρίς και έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας. Αν αλλάξει κάτι, δε θα πω ότι δεν μπορούμε να μελετήσουμε. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του Τσάβι. Δεν είναι μια απόφαση που έχει πάρει ο σύλλογος ή η αθλητική διεύθυνση. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αν συμβεί, θα το συζητήσουμε».

Η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παραμονής του Τσάβι

Αξίζει να σημειωθεί πως από όταν ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να παραμείνει αήττητη στους επόμενους έξι αγώνες. Η Μπαρτσελόνα προσπαθήσει να μειώσει όσο μπορεί την απόσταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την κορυφή της La Liga ενώ στους «16» του UEFA Champions League ήρθε ισόπαλη με τη Νάπολι στο πρώτο παιχνίδι με 1-1 και θα τα δώσει όλα για να προκριθεί και να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: H Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να ακούσει καλύτερα νέα για τον Γκάβι!

Η Μπαρτσελόνα σύντομα θα πρέπει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις τόσο για τον προπονητή που θα κάθεται την επόμενη σεζόν στον πάγκο της, όσο και για τις μεταγραφές που θα κυνηγήσει το καλοκαίρι. Αρκετοί τεχνικοί έχουν συνδεθεί με τον ισπανικό σύλλογο και μένει να φανεί αν όντως κάποιος από αυτούς θα βρίσκεται του χρόνου στο Καμπ Νου.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version