ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (29/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (29/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Μάλλον με το μυαλό στο Κύπελλο και τον σημερινό μεγάλο ημιτελικό έπαιξε κόντρα στην Μπέτις η Μπιλμπάο, η οποία παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και ηττήθηκε με το τελικό 3-1. Στο 13' έμεινε πίσω στο σκορ, στο 38' έγινε το 2-0 και δύο λεπτά μετά τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν αποβλήθηκε ο Νίκο Γουίλιαμς. Μείωσε ωστόσο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με γκολ του Γκουρουθέτα, αλλά στο 67' ήρθε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Παρατάχθηκε με βασικούς, αλλά η εικόνα της δεν ήταν η συνηθισμένη. Πλέον όλοι… ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο, έχει το πλεονέκτημα του 1-0 του πρώτου αγώνα, το «Σαν Μαμές» θα είναι… καυτό. Έχει προβλήματα ο Βαλβέρδε, καθώς είναι εκτός ο στόπερ Γεράι και ο αριστερός μπακ Γιούρι, γνωστή η απουσία του Άντερ Ερέρα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Απίθανη γκέλα για την Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην ουραγό Αλμερία. Ο Τσόλο Σιμεόνε έκανε πολύ μεγάλο rotation λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά αυτό του στοίχισε με την ομάδα του να μένει στο τελικό 2-2, αν και άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Στο 27' ο Ρομέρο ισοφάρισε, η Ατλέτικο πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 57' με τον Νετ Πολ. Αλλά εφτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Ρομέρο έγραψε το τελικό σκορ. Πίεσε η Ατλέτικο, είχε φάσεις, αλλά εν κατάφερε να πάρει το ματς. Πλέον επικεντρώνεται στο Κύπελλο και στην ανατροπή του εις βάρος της 1-0 του πρώτου ματς. Σε αυτή την προσπάθεια δεν έχει τον ηγέτη της, Αντουάν Γκριζμάν, που είναι τραυματίας και σίγουρα πολύ μεγάλη απώλεια. Εκτός και οι Χιμενες, Αθπιλικουέτα και Λεμάρ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:45): Πάρα πολύ άσχημη βραδιά την περασμένη Κυριακή για τη Σπόρτινγκ, η οποία γκέλαρε στο πρωτάθλημα με την Ρίο Άβε εκτός έδρας, με το τελικό 3- 3 μάλλον να αδικεί τους γηπεδούχους. Η Ρίο Άβε ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, προηγήθηκε στο 3' και παρά την ανατροπή που δέχτηκε κατάφερε και εκείνη να το ανατρέψει. Και στο 67' να είναι μπροστά με 3-2. Ο Κοάτες στο 73' έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά, αλλά το 3-3 δεν άλλαξε και η Σπόρτινγκ έμεινε δεύτερη (με ματς λιγότερο) στο πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης επικράτησε με 3-0 της Λεϊρίας εκτός έδρας. Τραυματίστηκε και δε θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό με την Μπενφίκα ο στίπερ Ινάσιο, αμφίβολος ο εξτρεμ Τρινκάο και ο επιθετικός Παουλίνιο.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:45): Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με ματς περισσότερο, είναι η Μπενφίκα μετά την άνετη νίκη της με 4-0 απέναντι στην Πορτιμονένσε εντός έδρας και την ισοπαλία της Σπόρτινγκ με τη Ρίο Άβε. Είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς, αλλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο δε βρήκε. Πριν προλάβει πάντως να αγχωθεί αποφάσισε να… πατήσει το γκάζει και από το 55' έως το 58' σημείωσε τρία γκολ, πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 75' ο Ράφα Σίλβα. Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης απέκλεισε με 2-1 τη Βιζέλα εκτός έδρας, ακολουθεί παιχνίδι με τη Ρέιντζερς για τους 16 του Europa League. Εκτός παραμένει ο ακραίος Μπερνάτ, που είναι και η μοναδική απουσία για τον Σμιντ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ