ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει όλη της την χρονιά σε τέσσερα ματς τον Μάρτιο!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει να δώσει πολλά και δύσκολα ματς στην Premier League, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου! Και αυτό θα κρίνει πολλά!

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει όλη της την χρονιά σε τέσσερα ματς τον Μάρτιο!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι από εκείνες τις ομάδες που έχουν… πρόγραμμα. Ειδικά από τότε που έκατσε στον πάγκο της ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Στην αρχή της σεζόν οι «πολίτες» δεν έχουν τόσο καλή εικόνα. Δεν εντυπωσιάζουν στα πιο πολλά ματς τους. Ίσα- ίσα παίρνουν κάποιες νίκες. Σε μερικές περιπτώσεις γκελάρουν κιόλας.

Ωστόσο, από τα Χριστούγεννα και μετά ο Ισπανός τεχνικός βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να πετάνε. Να παίρνουν το ένα «τρίποντο» πίσω από το άλλο και γενικότερα να σκοράρουν ακατάπαυστα. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Τουλάχιστον όσον αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ντέκλαν Ράις μίλησε για τη νίκη κόντρα στην… πρώην και πόσο την χάρηκε!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να πει από τώρα αν θα κάνει και πάλι αυτό που έκανε τη σεζόν 2022-2023. Δηλαδή να τα σηκώσει όλα! Ο Μάρτιος θα παίξει κομβικό ρόλο σε αυτό, μιας και τα παιχνίδια που έχει να δώσει το σύνολο του Γκουαρντιόλα στην Premier League είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα.

Έχουμε και… λέμε. Το πρώτο ματς του πρώτου μήνα της Άνοιξης είναι στο «Έτιχαντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μία εβδομάδα αργότερα ακολουθεί η αναμέτρηση με Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή την ώρα και στιγμή που γράφεται το κείμενο η διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων είναι στον μόλις έναν βαθμό. Οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο κομβικό και σημαντικό θα είναι αυτό το παιχνίδι.

Λίγο πιο μετά ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον που έχει δείξει πολλάκις τα… δόντια της. Τέλος στις 31 Μαρτίου η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί στην έδρα της την Άρσεναλ με τους Λονδρέζους να παίρνουν τη νίκη στην έδρα τους τον περασμένο Οκτώβριο με 1-0 χάρη στον Μαρτινέλι. Μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ματς με την Άστον Βίλα στις 3 Απρλίου στο «Έτιχαντ». Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να βγάλει το πιο δύσκολο πρόγραμμα χωρίς... γρατζουνιά; 

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να βγάλει το πιο δύσκολο πρόγραμμα χωρίς… γρατζουνιά;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι φέτος που βλέπουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν πείθει τόσο, όσο άλλες χρονιές και φορές. Όμως, όλοι γνωρίζουν την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οπότε δεν είναι απίθανο -αν και φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο- αν οι «πολίτες» περάσουν τον Μάρτιο, χωρίς σοβαρές απώλειες όλα τα άλλα μετά να μοιάζουν με… παιχνιδάκι για εκείνους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ