ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Έ(χ)ασε και την τελευταία της ελπίδα η Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και παράλληλα έμεινε να κοιτά τη κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης από το -8.

Έ(χ)ασε και την τελευταία της ελπίδα η Μπαρτσελόνα (vid)

Χωρίς αρκετό «καύσιμο στο ρεζερβουάρ» και την ατυχία να κάνει αισθητή την εμφάνισή της η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές. Η ομάδα του Τσάβι άφησε στη Βασκονία δύο πολύτιμους βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τη κορυφή της La Liga και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

To ματς

Η Μπαρτσελόνα εξαρχής γνώριζε πως μπροστά της έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Οι απώλειες βαθμών όμως της Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο και της Χιρόνα λίγο πιο πριν έφερναν την ομάδα του Τσάβι μπροστά στο πρέπει. Οι «μπλαουγκράνα» έπρεπε να πάρουν τη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο αν ήθελαν να επιστρέψουν δειλά δειλά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου της La Liga.

Οι Βάσκοι όμως δεν είχαν διάθεση να χαριστούν σε κανέναν! Παίζοντας από το πρώτο λεπτό με το… μαχαίρι στα δόντια έστειλαν μήνυμα στους φιλοξενούμενους πως η απόδραση με τη νίκη θα ήταν δύσκολη ως απίθανη. Οι Καταλανοί προσπάθησαν να κάνουν το γνώριμο παιχνίδι τους στο πρώτο μέρος. Να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους και συντονισμένα να ψάξουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ. Η μοίρα όμως επεφύλασσε ένα διπλό κακό στην Μπαρτσελόνα.

Στο 24′ ο Φρένκι Ντε Γιονγκ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο. Ο Ολλανδός μέσος δύο λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Φερμίν Λόπεζ. Σαν να μην έφθανε αυτό λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και ο τραυματισμός του Πέδρι. Ο ταλαντούχος χαφ στάθηκε άτυχος για πολλοστή φορά. Αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο αντιλαμβάνοντας ο ίδιος τη σοβαρότητα της κατάστασης. 0-0 αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η κατάσταση παρέμεινε ουσιαστικά ίδια. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έδωσε χώρο στον αντίπαλο προσμένοντας το παιχνίδι της στο ανοιχτό γήπεδο. Οι αλλαγές της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να δώσουν το κάτι παραπάνω όμως δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό. Η ομάδα του Βαλβέρδε κράτησε σχετικά εύκολα τους Καταλανούς μακριά από τη περιοχή τους. Χωρίς να έρθουν οι μεγάλες φάσεις, Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι στο 0-0.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ