Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν Μονάχου δελεάζει τον Αλόνσο με το πολυεργαλείο του
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου δελεάζει τον Αλόνσο με το πολυεργαλείο του

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου βάζει μπροστά τις μηχανές για να πείσει τον Τσάμπι Αλόνσο να πει το μεγάλο «ναι».

05.03.2024 | 15:02

Ο οργανισμός Μπάγερν Μονάχου είναι συνυφασμένος με την επιτυχία! Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και η ομάδα αποτυγχάνει να πετύχει τους στόχους της τότε την αμέσως επόμενη χρονιά επιστρέφει με τον πιο ηχηρό τρόπο. Αυτό φιλοδοξούν να κάνουν το καλοκαίρι οι Βαυαροί μετά το τέλος της μέτριας ως κακής τρέχουσας σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με το τέλος της σεζόν η διοίκηση της Μπάγερν θα προχωρήσει σε μια σειρά μεγάλων αλλαγών στην ομάδα. Πρώτα πρώτα ο προπονητής, Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει και στη θέση του θα έρθει νέος τεχνικός με όραμα και βλέψεις για τη δημιουργία μιας Μπάγερν που θα κυριαρχεί παντού. Πρώτος στόχος για τη γερμανική ομάδα είναι ο άμεσος αντίπαλός τους τη φετινή σεζόν. Ο Τσάμπι Αλόνσο.

Διάβασε επίσης: «Η Μπάγερν Μονάχου κερδίζει τη Λίβερπουλ στο μυαλό του Αλόνσο»

«Χτυπάει» και Φρίμπονγκ η Μπάγερν Μονάχου

Ο Βάσκος τεχνικός μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τις «Ασπιρίνες» μέχρι το καλοκαίρι του 2026 όμως βλέπει το όνομά του να «παίζει» για πολλά μεγαθήρια της Ευρώπης. Κατά τους Γερμανούς δημοσιογράφους, η Μπάγερν αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων για την υπογραφή του Αλόνσο.

H γερμανική BILD και το ρεπορτάζ του Φλόριαν Πλέτεμπεργκ αναφέρει πως ο Αλόνσο δεν είναι ο μόνος αστέρας της Λεβερκούζεν που έχει βάλει στο μάτι η Μπάγερν. Υπάρχει και μια εξαιρετική μονάδα στο ρόστερ που αρέσει πολύ στη διοίκηση των Βαυαρών. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Τζέρεμι Φρίμπονγκ. Ο Ολλανδός μπακ τρελαίνει το κοινό με τις μαγικές του εμφανίσεις με τις «Ασπιρίνες». Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπάγερν αναμένεται το επόμενο διάστημα να παλέψει για τα δικαιώματά του. Αν καταφέρει να τον κλείσει τότε θα κάνει σημαντικό βήμα για να πείσει και τον Τσάμπι Αλόνσο. Η τιμή του Φρίμπονγκ υπολογίζεται περίπου στα 45 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version