ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Kane, ένα βήμα τη… φορά Μπάγερν Μονάχου! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε στα προημιτελικά του Champions League, επικρατώντας εντός έδρας 3-0 της Λάτσιο με δύο τέρματα του Χάρι Κέιν.

Kane, ένα βήμα τη… φορά Μπάγερν Μονάχου! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι ήθελε σαν τρελή και παλαβή τον Χάρι Κέιν. Τον έκανε δικό της βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Άγγλος έχει ήδη 33 γκολ σε 33 ματς -σε όλες τις διοργανώσεις- με τους Βαυαρούς και δείχνει ότι κάποιες φορές τα χρήματα όχι μόνο φέρνουν την… ευτυχία, αλλά και τα τέρματα και παράλληλα τις προκρίσεις.

Σαν και αυτή στους «8» του Champions League κόντρα στη Λάτσιο. Οι Βαυαροί επιβλήθηκαν εντός έδρας με σκορ 3-0, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Ιταλών και ήταν εκείνοι που έκαναν το επόμενο βήμα στον θεσμό με τον Άγγλο φορ να κλέβει την παράσταση, χάρη στα δύο γκολ του.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Τόμας Μίλερ που πέρα από ένα γκολ, είχε και ένα δοκάρι και γενικότερα έκανε δύσκολη τη ζωή των Ρωμαίων!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπάγερν Μονάχο δεν διανύει την καλύτερη φάση της. Εδώ και χρόνια. Ωστόσο, οι περσινοί πρωταθλητές Γερμανίας «χρωστούσαν» ένα καλό ημίχρονο και ένα καλό παιχνίδι φέτος στους οπαδούς τους. Και το πραγματοποίησαν απέναντι στη Λάτσιο, όπου μερικές εβδομάδες νωρίτερα τους είχε νικήσει στην Ιταλία με σκορ 1-0.

Οι παίκτες του Τούχελ έδειξαν από τα πρώτα λεπτά κιόλας τις προθέσεις τους. Αλλά αυτές δεν ήταν και τόσο… φιλικές προς τους Ρωμαίους με τον Προβεντέλ να καταλαβαίνει ότι θα είχε ένα βράδυ με αρκετή δουλειά! Οι πρώτες φάσεις ήταν με κάποια μακρινά σουτ από τον Κέιν, τον Σανέ και τον Μουζιάλα. Όμως, για κάποιες λεπτομέρειες και για μερικά εκατοστά οι γηπεδούχοι δεν ευστόχησαν και έτσι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν από νωρίς και να έχουν λιγότερο άγχος.

Η Λάτσιο από το 20′ και έπειτα έγινε πιο δυνατή και πατούσε καλύτερα στα πόδια της. Ναι μεν δεν κρατούσε την μπάλα υπό την κατοχή της για πολλή ώρα. Ωστόσο, οι τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών της ήταν κάτι παραπάνω από εύστοχες. Όλα πήγαιναν καλά για τους φιλοξενούμενους μέχρι και το 39′ όταν ο Κέιν έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν Μονάχου με κοντινή κεφαλιά! Αυτό το τέρμα ήταν αρκετό για να δώσει άλλον αέρα ψυχολογίας τους Βαυαρούς και να πιέσουν σαν… τρελοί και για δεύτερο γκολ.

Οι «λατσιάλι» δεν άφησαν πολλά περιθώρια, όμως, σε ένα κόρνερ αδράνησαν με τον Ντε Λιχτ να κάνει σέντρα- σουτ και τον Μίλερ με κεφαλιά να αναγράφει το 2-0 στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με την Μπάγερν να πατάει ακόμη περισσότερο το γκάζι, ώστε να «καθαρίσει» όσο πιο νωρίς γινόταν το ματς. Η Λάτσιο έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις και από εμπνεύσεις και αυτό φαινόταν ολοένα και περισσότερο όσο περνούσε ο χρόνος!

Το… κερασάκι στην τούρτα για τους Γερμανούς ήρθε από τον Κέιν στο 66΄όταν βρέθηκε στο σωστό σημείο, την σωστή στιγμή και προ κενής εστίας, πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 3-0. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Μίλερ παραλίγο να τον… ισοφαρίσει σε γκολ όταν ένα πολύ καλό σουτ από πλάγια θέση βρήκε στο δοκάρι του Προβεντέλ με τον Ιταλό κίπερ να ακουμπάει όσο έπρεπε την μπάλα για να μην δεχτεί τέταρτο γκολ. Η απάντηση της Λάτσιο σε όλα αυτά ήρθε στο 73′ με ένα πολύ καλό σουτ του Λουίς Αλμπέρτο, όμως, το σουτ του βρήκε στον Γκορέτσκα και κατέληξε κόρνερ.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ