Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το μεγάλο «όχι» του Αλέγκρι στη Ρεάλ – Αρνήθηκε και… πονούσε!
Ρεάλ Μαδρίτης

Το μεγάλο «όχι» του Αλέγκρι στη Ρεάλ – Αρνήθηκε και… πονούσε!

Ο Μαξ Αλέγκρι θα είχε αλλάξει την... ιστορία των τελευταίων ετών, αν είχε πάρει μια διαφορετική απόφαση για το μέλλον του!

05.03.2024 | 18:54

Το 2021 η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε σε ένα μεταβατικό στάδιο και η διοίκηση των Μαδριλένων έψαχνε για τον νέο προπονητή της ομάδας, μετά την αποχώρηση του σπουδαίου Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δεν συνέχισε στον πάγκο των Μαδριλένων.

Πρωταρχικός στόχος για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος έκανε φανταστικές σεζόν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ του πρόσφερε όλα όσα ζητούσε, προκειμένου να αφήσει την Ιταλία για την Μαδρίτη.

Οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει σε όλα και απλά απέμενε μόνο η υπογραφή του Ιταλού κόουτς, μια υπογραφή που δεν… μπήκε ποτέ όμως!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Όλα έγιναν μεταξύ του Αλέγκρι και της Ρεάλ Μαδρίτης (το 2021). Τα πάντα. Απλώς έπρεπε να υπογράψει. Στο τέλος, με μεγάλο πόνο στην καρδιά του, απέρριψε την προσφορά λόγω της οικογένειάς του και της προσωπικής του κατάστασης», αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αλέγκρι, Τζιοβάνι Μπραντσίνι.

Εν τέλει η Ρεάλ πήρε σίγουρα την πιο σωστή απόφαση και έδωσε τα κλειδιά στον Κάρλο Αντσελότι, σημειώνοντας την μια επιτυχία μετά την άλλη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version