ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Δεν λυπήθηκε τη Μάιντς η Μπάγερν Μονάχου… Ακόμα βάζει γκολ! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου είχε πολλά... νεύρα και σημείωσε ακόμη περισσότερα γκολ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μάιντς, επικρατώντας 8-1.

Δεν λυπήθηκε τη Μάιντς η Μπάγερν Μονάχου… Ακόμα βάζει γκολ! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου και οι παίκτες της έχουν ακούσει πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Λογικό εδώ που τα λέμε, μιας και η εικόνα τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κάποιος από εκείνους. Ούτε καν οι πιο απαισιόδοξοι φίλοι της.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Τούχελ «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες της Λάτσιο στο Champions League και πέρασα στη Μάιντς, όπου και φρόντισαν να ταπεινώσουν, σημειώνοντας επτά γκολ και νικώντας τη με σκορ 8-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον Χάρι Κέιν με τον Άγγλο φορ να σημειώνει ακόμη τρία τέρματα με τη φανέλα των Βαυαρών.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπάγερν Μονάχου ήθελε να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα κόντρα στη Μάιντς. Και οι Βαυαροί δεν άργησαν να το δείξουν με την πίεσή τους. Έτσι, το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 13′ από τον Κέιν με τον Γκορέτσκα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 19′. Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να καταλάβουν όλοι πως θα πήγαινε η αναμέτρηση.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πανηγυρίσουν και τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε από τον Κέιν με τον Γκορέτσκα να του βγάζει την πάσα και τον Άγγλο στράικερ να κατεβάζει υπέροχα την μπάλα και να πλασάρει με ανάλογο τρόπο. Η Μπάγερν Μονάχου δεν έμελλε να σηκώσει το πόδι της από το γκάζι.

Έτσι, τα γκολ ερχόταν το ένα μετά το άλλο. Στο 47′ ο Μίλερ έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων μπήκε από τον Μουζιάλα στο 61′ με τον Γκνάρμπι στο 66′ να σημειώνει το πρώτο του τέρματα για φέτος με τους Βαυαρούς. Το κερασάκι στην τούρτα της Μπάγερν Μονάχου μπήκε από τον Κέιν στο 70′ για το 7-1 και με τον ίδιο να συμπληρώνει το χατ τρικ του. Ο Γκορέτσκα έδωσε τη χαριστική βολή στη Μάιντς για το 8-1 με το τέρμα του στις καθυστερήσεις.

Το μοναδικό πράγμα που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν, προσωρινά, σε 2-1 με τον Αμίρι στο 21′. Ένα γκολ που έμελλε να έχει – εν τέλει- τον χαρακτήρα του «γκολ της τιμής».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ