ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ένα και να…Κά(ε)ι! (vid)

Το γκολ του Κάι Χάβερτς στο 86' ήταν αρκετό, ώστε να δώσει την εντός έδρας νίκη στην Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ με σκορ 2-1.

Ένα και να…Κά(ε)ι! (vid)

Ο Κάι Χάβερτς άκουσε… πολλά από φίλους και εχθρούς για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ και ειδικά, μετά τις πρώτες του εμφανίσεις που δεν ήταν καλές. Ο Γερμανός φορ πλέον δεν σταματάει να σκοράρει με τους Λονδρέζους μετρώντας τέσσερα συνεχόμενα ματς, όπου βρίσκει δίχτυα.

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 2-1 της Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League με τον ταλαντούχο φορ στράικερ να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 86′.

Παραλίγο μοιραίος για την Άρσεναλ ο Άαρον Ράμσντεϊλ, ο οποίος δέχτηκε ένα πολύ φτηνό τέρμα. Όμως, έδειξε την κλάση του δις όταν έπρεπε! Πλέον οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα είναι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα!

TO ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ σε ακόμη ένα παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά. Οι παίκτες του Αρτέτα δεν άργησαν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουν τις πρώτες καλές στιγμές τους στο ματς. Από την άλλη η Μπρέντφορντ έπαιζε διπλή ζώνη άμυνα με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πολύ καλά τοποθετημένοι και παράλληλα να περιμένουν τους έτερους Λονδρέζους.

Οι γηπεδούχοι με τις πλάγιες πάσες τους προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κενά στην άμυνα της Μπρέντφορντ και παράλληλα με τις σέντρες των Όντεγκαρντ και Γουάιτ να βρουν κάποιο από τα κεφάλια των επιθετικών τους. Κάτι που εν τέλει έγινε στο 19′. Ο Γουάιτ βρήκε με ωραία σέντρα τον Ράις και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπρέντφορντ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κατάλαβαν ότι έπρεπε να βγουν κάπως από το… καβούκι τους και να πατήσουν περισσότερο την αντίπαλη περιοχή. Αυτό έγινε αλλά κυρίως με βαθιές και άγαρμπες μπαλιές. Οι «καθαρές» φάσεις των φιλοξενούμενων ήρθαν από μακρινά σουτ μέχρι και τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Τότε οι παίκτες της Άρσεναλ απλά έβαζαν την μπάλα προς τα πίσω όταν εκείνη πήγε στα πόδια του Ράμσντεϊλ. Ο Άγγλος κίπερ άργησε να τη διώξει με τον Γουίζα να την στέλνει στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ένα λάθος που έμελλε να παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομία και στη συνέχεια της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Αρτέτα ήταν πιεστικοί με το ένα κόρνερ να διαδέχεται το άλλο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν δεύτερο γκολ, αλλά να φτάνουν κοντά σε αυτό με κεφαλιά του Μαγκαλάες.

Αντιθέτως στο 52′ εκείνη που έμελλε να φτάσει μία ανάσα από ένα τέρμα ήταν η Μπρέντφορντ. Όταν Τόνεϊ με μακρινό σουτ ήταν πολύ κοντά στο γκολ της σεζόν, όμως, ο Ράμσντεϊλ έδιωσε σε κόρνερ. Λίγο αργότερα ο Ράις είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της Μπρέντφορντ, μετά από μακρινό σουτ του με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με απίθανη κεφαλιά του Κόλινς στο 71′ και ανάλογη επέμβαση του Ράμσντεϊλ.

Το γκολ της νίκης, αλλά και της λύτρωσης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86′ όταν ο Μπεν Γουάιτ σέντραρε από τα δεξιά με τον Χάβερτς να παίρνει την κεφαλιά για το 2-1 που έμελλε να μείνει ως το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ