ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Έντουαρντς γύρισε για τα καλά στη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πείσει τον Μάικλ Έντουαρντς, ώστε να επιστρέψει σε εκείνη. Αυτή τη φορά στη θέση του CEO του ποδοσφαίρου.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Έντουαρντς γύρισε για τα καλά στη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ γνωρίζει ότι σε λίγο καιρό θα πρέπει να μάθει να ζει, χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ και τα… μαγικά του. Γι’ αυτό προσπαθεί να κάνει αυτή τη μετάβαση όσο πιο ομαλά γίνεται! Έτσι, οι «κόκκινοι», μετά από μία μεγάλη σειρά συζητήσεων, έπεισαν τον Μάικλ Έντουαρντς να επιστρέψει στις τάξεις τους.

Πλέον δεν θα είναι μόνο υπεύθυνος για τις μεταγραφές της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, όπως πριν από μερικά χρόνια. Αλλά γενικότερα θα «τρέχει» όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, έτσι όπως θέλει και όπως νομίζει ότι μπορεί να πάρει πίσω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Άλλωστε ο ρόλος του θα είναι εκείνος του CEO του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Αρτέτα θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα με την Άρσεναλ στο Champions League!

Η Λίβερπουλ με αυτή την κίνηση δείχνει πολλά πράγματα. Κυρίως η διοίκησή της, όπου εδώ και χρόνια έχει ακούσει τα εξ αμάξης από τους οπαδούς! «Ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα αυτή την απόφαση ήταν ότι θα έχω επιπλέον ελευθερία κινήσεων και τη δέσμευση ότι η ομάδα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη από κάθε άλλο σύλλογο», τα λόγια του.

Ο Μάικλ Έντουαρντς ξεκινάει και… επίσημα στη Λίβερπουλ από την πρώτη ημέρα του Ιουνίου!  H Λίβερπουλ συνεχίζει να ψάχνει προπονητή!

H Λίβερπουλ συνεχίζει να ψάχνει προπονητή!

Την ώρα που οι κινήσεις από τη διοίκηση της Λίβερπουλ δείχνουν ότι κάτι καλό γίνεται στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, παράλληλα όμως δεν υπάρχει η ίδια κινητικότητα και στο θέμα του προπονητή. Οι «κόκκινοι» δεν έχουν ξεχωρίσει κάποιον από την μακρά τους λίστα και φαίνεται πως δεν έχουν κατασταλάξει στον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο του συλλόγου.

Ήδη τα ονόματα που γράφονται και ακούγονται είναι πολλά και δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη περισσότερα, μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά ένας από τους πιο επικρατέστερους φαίνεται να είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον. Τουλάχιστον με όλα όσα έχει γράψει κατά καιρούς ο αγγλικός Τύπος.

Το έργο του Ιταλού τεχνικού στην Μπράιτον μόνο κακό δεν είναι με τον ίδιο να δείχνει και να δηλώνει με… πλάγιο τρόπο ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ