ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Μπαρτσελόνα «πάτησε» τη Νάπολι και πέρασε στους «8»! (vids)

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη Νάπολι, πήρε τη νίκη με 3-1 και έτσι πέρασε στους «8» του UEFA Champions League.

Η Μπαρτσελόνα «πάτησε» τη Νάπολι και πέρασε στους «8»! (vids)

Νάπολι και Μπαρτσελόνα κληρώθηκαν μαζί στους «16» του UEFA Champions League. Οι δύο ομάδες στην πρώτη αναμέτρηση ήρθαν ισόπαλες και στην επανάληψη στην Ισπανία οι «Μπλαουγκράνα» κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Νάπολι απείλησε μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα με τον Βίκτορ Οσιμέν να βγαίνει σε τετ-α-τετ αλλά να κάνει ένα πολύ κακό πλασέ, με τον Τερ Στέγκεν να κάνει μία εύκολη επέμβαση. Λίγο μετά (9′) ο Φερμίν δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ ενώ στο 12′ ξανά ο Φερμίν δεν κατάφερε να σκοράρει μόνος του.

Τελικά, ο νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 15ο λεπτό. Ο Ραφίνια γύρισε την μπάλα στον Φερμίν και αυτός ολομόμαχος στην περιοχή των φιλοξενούμενων δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ του αγώνα. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Ραφίνια σούταρε και βρήκε το δοκάρι, με το ριμπάουντ να καταλήγει στον Ζοάο Κανσέλο. Αυτός δε δυσκολεύτηκε να τη στείλει στην κενή εστία και να κάνει το 2-0.

Στο 18′ ο Οσιμέν έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Τερ Στέγκεν να βρίσκεται εκεί που πρέπει ενώ στο 29ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν. Ο Αμίρ Ραχμάνι με ένα όμορφο πλασέ κέρδισε τον Γερμανό τερματοφύλακα και έκανε το 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μπαρτσελόνα

Στο 47ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια από μακριά σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία της Μπαρτσελόνα, ενώ και το σουτ του Ντι Λορέντζο (50′) πέρασε άουτ. Στο 54′ η Μπαρτσελόνα απάντησε με τον Ραφίνια, αλλά ο Μερέτ αντέδρασε σωστά. Η Νάπολι παραλίγο να ισοφαρίσει στο 62′ με τον Οσιμέν να παίρνει από τον Πολιτάνο, αλλά η άμυνα της Μπαρτσελόνα απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης: Οργιάζουν οι φήμες στην Κολομβία για Λουίς Ντίας και Μπαρτσελόνα!

Οι «Μπλαουγκράνα» σκόραραν στο 67′ αλλά το γκολ δε μέτρησε, αφού ο Γιαμάλ ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ το σουτ του στο 77′ πέρασε λίγο δίπλα από την εστία. Τελικά, στο 83ο λεπτό η Μπαρτσελόνα πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Γκουντογκάν έδωσε στον Σέρτζι Ρομπέρτο και αυτός στον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 της αναμέτρησης.

Τα βίντεο του αγώνα:

























Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ