ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Ντόρτμουντ… Μπορούσια και πέρασε στους «8»! (vids)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Αϊντχόφεν και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League.

Η Ντόρτμουντ… Μπορούσια και πέρασε στους «8»! (vids)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζει πολύ καλά τον Τζέιντον Σάντσο. Μαζί έζησαν πριν από μερικά χρόνια ωραίες στιγμές. Όμως, ο Άγγλος εξτρέμ δεν θέλει να μείνει εκεί. Αλλά να φτιάξει ένα πιο… αστεράτο μέλλον. Γι’ αυτό άλλωστε και επέστρεψε εκεί.

Ο έμπειρος εξτρέμ άνοιξε τον δρόμο και έστειλε τους Γερμανούς στα προημιτελικά του Champions League χάρη στο γκολ  ήρθε η εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 των Βεστφαλών επί της Αϊντχόφεν. Με τον Μάρκο Ρόις στο 95′ απλά να βάζει το κερασάκι στην τούρτα και να την κάνει ακόμη πιο γλυκιά!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Όχι μόνο για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και για τον Σάντσο. Μιας και μόλις στο 3′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Οι Γερμανοί βγήκαν ωραία και γρήγορα μπροστά και άλλαξαν την μπάλα με την ίδια ταχύτητα. Ο Άγγλος εξτρέμ αν και ήταν εκτός θέσης δεν δίστασε να σουτάρει εκτός περιοχής και εν τέλει να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0.

Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους παίκτες της Αϊντχόφεν να βγουν μπροστά και να παίξουν, όπως αυτοί γνωρίζουν και ξέρουν καλύτερα. Έτσι και έγινε. Απλά δεν συνέβη αμέσως μιας και οι Ολλανδοί χρειάστηκαν κάποια λεπτά, ώστε να πατήσουν και πάλι καλά στα πόδια τους.

Στο ενδιάμεσο η Μπορούσια Ντόρτμουντ έβγαινε μπροστά, όμως, χωρίς να μπορεί να το εκμεταλλευτεί με απτά αποτελέσματα. Και όσο το 1-0 έμενε στο ματς τόσο οι φιλοξενούμενοι πίστευαν και περισσότερο ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό και καλό από την αναμέτρηση. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός και η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω με τα σουτ να έρχονται για τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς το ένα μετά το άλλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βεστφαλοί προσπάθησαν να κρατήσουν ένα καλό τέμπο στον αγώνα. Κάτι που έκαναν αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα με την Αϊντχόφεν να πιέζει όσο το δυνατόν περισσότερο για ένα γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Ωστόσο, οι δυνάμεις των φιλοξενούμενων γινόντουσαν ολοένα και λιγότερες και όλα έδειχναν ότι οι Γερμανοί θα τους… καθάριζαν. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον Ρόις στο 95′ όταν ο Γερμανός σημείωσε το δεύτερο γκολ της Ντόρτμουντ και την έστειλε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Champions League.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ