ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ιστορική «πεντάρα» από τον ΠΑΟΚ! Πέρασε για… πλάκα στους «8» του Conference! (vids)

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της ευρωπαϊκής του ιστορίας, επικρατώντας 5-1 στην «Τούμπα» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να περνάει στην επόμενη φάση του Conference League.

Ιστορική «πεντάρα» από τον ΠΑΟΚ! Πέρασε για… πλάκα στους «8» του Conference! (vids)

Ο ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται! Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου σε έναν… τελικό κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (μετά την ήττα στην Κροατία με σκορ 2-0) όχι μόνο έδειξε ότι δεν χαμπαριάζει από πίεση! Αλλά επικράτησε εντός έδρας με σκορ 5-1 και έτσι πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Conference League!

Πράγματα και θαύματα από τον Κώστα Κουλιεράκη, ο οποίος αν και αμυντικός, κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ για την ομάδα του και να δώσει μία ασίστ, δείχνοντας ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ που «έσβησε» ήττα με σκορ 2-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο ΠΑΟΚ γνώριζε από πριν ότι έπρεπε να μπει δυνατά στο εντός έδρας ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είπε ο Λουτσέσκου στους παίκτες του. Όμως, φάνηκε ότι έπιασε και βγήκε στο 100%. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά πίεζαν με δύναμη και ένταση πολύ ψηλά τους Κροάτες. Εκείνοι με τη σειρά τους όχι μόνο δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, αλλά, έδειχναν να τα έχουν χαμένα.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν τη μία φάση μετά την άλλη και όλα έδειχναν ότι ήταν απλά θέμα χρόνου να μπει το πρώτο γκολ. Όπως και εν τέλει συνέβη. Στο 27′ ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και έτσι βρήκε τον Μπάμπα, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι απλά… εξαφανίστηκαν από το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί με κάθε τρόπο και να εκτελεί επίσης με κάθε τρόπο. Στο 33′ ο Κουλιεράκης από δημιουργός έγινε σκόρερ με τον νεαρό στόπερ να δοκιμάζει το πόδι του από απόσταση, η μπάλα να βρίσκει στην πλάτη ποδοσφαιριστή της Ντιναμό και εν τέλει να καταλήγει στα δίχτυα της.

Όμως, τα καλύτερα δεν είχαν έρθει για τους παίκτες του Λουτσέσκου μιας και στο 43′ ο Μπράντον με ωραία κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ένα σκορ που ήταν αρκετό για να στείλει την ελληνική ομάδα στην επόμενη φάση, όμως, έμενε ακόμη ένα ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ντιναμό όχι απλά μπήκε δυνατά, αλλά, μείωσε στο 49′ με ωραίο σουτ του Χότζα από πλάγια θέση. Ο εν λόγω παίκτης ήταν ο καλύτερος των φιλοξενούμενων και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Κοτάρσκι από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση με τον ταλαντούχο κίπερ της ελληνικής ομάδας να σταματάει στο 53′ και το 63′ κοντινό σουτ του Σούσιτς με τα πόδια και στο 64′ σταμάτησε σουτ του Χότζα με το δεξί του χέρι με εντυπωσιακό τρόπο!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα βγήκε εκ νέου μπροστά και έδειξε ότι μπορεί να σημειώσει ακόμη ένα γκολ τουλάχιστον. Αυτό ήρθε στο 72′ από το στήθος του Κουλιεράκη, μετά από πολύ καλό κόρνερ του Σβαμπ! Με τον Έλληνα στόπερ να έχει σε ένα βράδυ μία ασίστ και δύο γκολ! Το κερασάκι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έμελλε να έρθει λίγο αργότερα όταν ο Δεσπότοφ κέρδισε πέναλτι από τον Μίσιτς με τον Ζίβκοβιτς στο 88′ να κάνει το 5-1, μιας και ήταν εύστοχος από τα έντεκα μέτρα και να στέλνει τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά με τον καλύτερο τρόπο.























Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ